- Adım
- Diyar bekir
- Cihazım
- 13 ULTRA
- Konular
- 13
Eskiden mı Max 3 kullanıyordum.
Cihazı satttim ama aklım hep mı Max 3teydi.
Abimde vardı eskiden kullandığı mı Max 3 onu aldım. Cihazda şebeke sorunu varmış. Tamire verdim yapılacak gibi durmuyor. O yapılırken telefon arayışına girdim. Ama mı Max 3 gibi telefon bulamadım. Neden sıfır olarak toplamayayim diye düşündüm
Bende telefonu parça parça toplamaya karar verdim.
Çin'den anakart 6-128 GB aldım.
Tr de iç kulaklık, arka kapak, parmak izi okuyucu, şarj soket ve hoparlör aldım.
Şebeke sorunlu telefon yapılmazsa onun kameralarını kullanacağım. Yoksa onu da alacağım.
Parça parça yavaştan alıyorum . Sorunlu telefon yapılmazsa onun parçalarını kullanmayı düşünüyorum.
Telefon tahminen 4.5bin seviyesine bitmiş olacak. Bu fiyata sizce değer mi?
Tek sıkıntım kapağın altındaki vidalar bunları nerden bulabilirim Türkiye'de?
Bu fiyata bunu toplamayip hangi telefonu almaya değerdi?
Cihazı satttim ama aklım hep mı Max 3teydi.
Abimde vardı eskiden kullandığı mı Max 3 onu aldım. Cihazda şebeke sorunu varmış. Tamire verdim yapılacak gibi durmuyor. O yapılırken telefon arayışına girdim. Ama mı Max 3 gibi telefon bulamadım. Neden sıfır olarak toplamayayim diye düşündüm

Bende telefonu parça parça toplamaya karar verdim.
Çin'den anakart 6-128 GB aldım.
Tr de iç kulaklık, arka kapak, parmak izi okuyucu, şarj soket ve hoparlör aldım.
Şebeke sorunlu telefon yapılmazsa onun kameralarını kullanacağım. Yoksa onu da alacağım.
Parça parça yavaştan alıyorum . Sorunlu telefon yapılmazsa onun parçalarını kullanmayı düşünüyorum.
Telefon tahminen 4.5bin seviyesine bitmiş olacak. Bu fiyata sizce değer mi?
Tek sıkıntım kapağın altındaki vidalar bunları nerden bulabilirim Türkiye'de?
Bu fiyata bunu toplamayip hangi telefonu almaya değerdi?