Yardım Titreşim sorunu

methlayf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Cihazın kendi kendine titreşimi kesildi hiç bir türlü titremiyor. Her türlü ayarı kontrol etmeme rağmen bir sonuç alamadım. Telefona Mi flash ile sıfırdan kurulumda yaptım yazılımsal bir sorundur diye ama gene sonuç aynı. İş yerindeyken 1-2 kere yere düşürdüm ama sorun yoktu çalışıyordu. Sabah sarjdan çıkarttığımda ise titreşim yoktu. acaba düşürmemden dolayı donanım hasarı olulmuş olabilir mi ?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Cihazın kendi kendine titreşimi kesildi hiç bir türlü titremiyor. Her türlü ayarı kontrol etmeme rağmen bir sonuç alamadım. Telefona Mi flash ile sıfırdan kurulumda yaptım yazılımsal bir sorundur diye ama gene sonuç aynı. İş yerindeyken 1-2 kere yere düşürdüm ama sorun yoktu çalışıyordu. Sabah sarjdan çıkarttığımda ise titreşim yoktu. acaba düşürmemden dolayı donanım hasarı olulmuş olabilir mi ?
Her yol denenmiş hocam. Büyük ihtimalle düşürmeden kaynaklı hasar meydana gelmiş.

Oyla:

methlayf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her yol denenmiş hocam. Büyük ihtimalle düşürmeden kaynaklı hasar meydana gelmiş.
Yine telefoncu yolu gözüktü desene hocam. Şu geçen edl moda düştüğünden beri başıma gelmeyen olay kalmadı acayip soğudum cihazdan. Duvara fırlatıp kırmamak için çoğu zaman zor tutuyorum kendimi.

Oyla:
Üst Alt