- Adım
- yok
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 25
Hangi Titanium backup ı kullanıyorsunuz yada kullanıyormusunuz....
Hocam birebir titanyumun her yaptigini yapabiliyir mu app dondurma falanTitanium Backup kullanırken bazı uygulamalarda aldığım hataların hepsini migrate kullanırken yine aldım.. Swift backup denemek istedim, herhangi bir hata almadım.. Şu an böyle devam edeceğim, denemek isteyen varsa tavsiye edilir
Hocam Ben de titanyumda twitter, shazam, chrome, akbank, youtube vanced v.s. gibi uygulamalarda falan hata alıyordum. Sayenizde swift yükledim dertlerim bitti Varolun.Titanium Backup kullanırken bazı uygulamalarda aldığım hataların hepsini migrate kullanırken yine aldım.. Swift backup denemek istedim, herhangi bir hata almadım.. Şu an böyle devam edeceğim, denemek isteyen varsa tavsiye edilir
Sağolun hocam...Hocam Ben de titanyumda twitter, shazam, chrome, akbank, youtube vanced v.s. gibi uygulamalarda falan hata alıyordum. Sayenizde swift yükledim dertlerim bitti Varolun.
Uygulamayı dondur çöz olayı var.. Ama titanium Backup ile swift Backup kıyaslamayın, bence Titanium Backup her türlü yerHocam birebir titanyumun her yaptigini yapabiliyir mu app dondurma falan
Titanium yer ama bazı uygulamaları geri yukleyememesi bir eksik swift de bende böyle bir şey yaşamadımSağolun hocam...
Sizde baya sorun varmış hocam, ben sadece SwiftKey, Picsart ve Google fotoğraflar da hata aldım başka hiç sorun yaşamadım.. Sıkıntınızın çözüldüğüne sevindim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uygulamayı dondur çöz olayı var.. Ama titanium Backup ile swift Backup kıyaslamayın, bence Titanium Backup her türlü yer
Birde yüklerken arada takılmaları yeniden başlatma dertleri vardı titanium'un. Onu saymadım bile. Valla burada okuduktan sonra sırf geyiğine bir ROM yükledim swift 'ten backup alıp. Sorunsuz çözdü. Dediğiniz gibi uygulama izinleri mevzusu süper..Titanium android 9 ve 10 da teklemeye başlamıştı çokçaSağolun hocam...
Sizde baya sorun varmış hocam, ben sadece SwiftKey, Picsart ve Google fotoğraflar da hata aldım başka hiç sorun yaşamadım.. Sıkıntınızın çözüldüğüne sevindim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uygulamayı dondur çöz olayı var.. Ama titanium Backup ile swift Backup kıyaslamayın, bence Titanium Backup her türlü yer