Yardım Titanium Back-Up geri yükleme

serhatk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI pro 9.3.10
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Açık
Bugün MIUI sürümünü yükseltip temiz kurulum yaptım kurulumdan önce titanium Back-Up ile yedek aldım kullanıcı uygulamalarını. Şimdi de geri yükledim fakat uygulamaların hemen hemen tamamı çalışmayı durdurdu hatası verip açılmıyor. Bir yerde yanlış mı yaptım acaba

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 17 Promx
Meslek
Private Driver
Konular
45
Bugün MIUI sürümünü yükseltip temiz kurulum yaptım kurulumdan önce titanium Back-Up ile yedek aldım kullanıcı uygulamalarını. Şimdi de geri yükledim fakat uygulamaların hemen hemen tamamı çalışmayı durdurdu hatası verip açılmıyor. Bir yerde yanlış mı yaptım acaba
Miui sürümü yükselttiğiniz için bu hatayı veriyor ben de aynı sorun olmuştu çalışmayan uygulamari kaldırıp yeniden yükleyip sorunu çözebilirsiniz ancak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miui sürümü yükselttiğiniz için bu hatayı veriyor ben de aynı sorun olmuştu çalışmayan uygulamari kaldırıp yeniden yükleyip sorunu çözebilirsiniz ancak.

Oyla:

serhatk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
16
Bu durumda temiz kurulum nasıl yapacağız her 4 wipe yaptığımızda verilerimiz gidecek öyleyse? Titanium a güvenip nandroid yedek de almadım uygulama verileri gitti desene

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 17 Promx
Meslek
Private Driver
Konular
45
Bu durumda temiz kurulum nasıl yapacağız her 4 wipe yaptığımızda verilerimiz gidecek öyleyse? Titanium a güvenip nandroid yedek de almadım uygulama verileri gitti desene
Titanyum backup içinde geri yukle seçeneğinde kullanıcı uygulamalarının yeni sürümlerini geri yükle var o bişey değiştiriyor mu ?

Titanyum backup içinde geri yukle seçeneğinde kullanıcı uygulamalarının yeni sürümlerini geri yükle var o bişey değiştiriyor mu?
Aslında sorun olmaz ama burada sistem değiştiği için sorun çıkıyor miui10 ile miui11 çakışması. Sadece uygulamaları yedeklemis olsanız problem olmaz. Kısacası bu tarz degisiklikler temiz kurulum ister.

Oyla:

serhatk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
16
Titanyum backup içinde geri yukle seçeneğinde kullanıcı uygulamalarının yeni sürümlerini geri yükle var o bişey değiştiriyor mu ?
Zaten yedeği alırken de miui 11de aldım. Yeni sürüme güncelle seçeneği de birşey değiştirmedi. Beklediğim gibi çıkmadı titanium backup

Oyla:
Üst Alt