Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok neden atılsın bakınız RN3 pro da da RN7 de de aynı Tianma panel kullandım sorun yok (kullanıcılar kernel ayaları ve yoğun oyun kullanımları da etki yapıyor)
kafanıza takmayın garantili ise gönderin değişsinler yok değilse Ghost Screen Fix kurun devam edin.
Veya Ayarlar>Ekran>Kontras&Renkler deyip oradan soğuk seçerek dengeleyebilirsiniz
Ve yine Mi.com da " Ghost oluşma ihtimali amoled dışında her ekranda vardır. Önlemleri ise oyun oynarken şarj etmemeniz , şarjda iken yüksek parlaklıkla kullanmamanız." paylaşımda kayda değer bir tecrübedir. Sanırım yeter ben kaçtım.
Cihazın fazla ısınması sonucu oluşuyor. Hele işlemci ve batarya LCD panele çok yakınsa, ısıyı dağıtma sistemi kötüyse arada ısı engelleyici bişeyde yoksa ghost daha hızlı gelişiyor.
Herkes de sorun olacağının garantisi yok. Ironsides hocamın paylaştığı gibi ,aradaki ısı dağılımı iyi değilse sorun oluşabiliyor. Bence en önemli etken cihazı şarj ederkende kullanmak.