THL den 5000mAh.lik Akllı Telefon

MGM Barut

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUHARREM
Cihazım
Mi9T Pro 128gb
Meslek
Emekli
Konular
78
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

[font=Arial, Helvetica, Verdana]    Son dönemde tenkoloji dünyasında ağırlığını hissettirmeye başlayan Çinli üreticilerden akıllı telefon pazarına ses getirecek yeni bir ürün daha sunuldu.

[font=Arial, Helvetica, Verdana]Çinli THL tarafından geliştirilen 5 inçlik Full HD ekrana sahip akıllı telefon THL 5000, 5000mAh gücündeki Li-Ion bataryası ile bu boyutlarda en güçlü bataryaya sahip akıllı telefon ünvanını da eline geçiriyor. 

[font=Arial, Helvetica, Verdana]THL batarya konusunu ciddi bir biçimde ele almış ve ABD'li Amprius girişimi ile işbirliği yapmış. Amprius, küçük ancak gücü benzer boyutlardaki pillere göre çok daha yüksek bataryalar geliştirmesiyle tanınıyor. Bu bataryalar cihaz kalınlığına da önemli bir etki yapmıyor. Bu bakımdan THL 5000 modelinin kasa kalınlığı 8.9mm olarak kaydedilmiş.

[font=Arial, Helvetica, Verdana]Amprius ayrıca bataryasına Hızlı Şarj özelliği de eklemiş. Süreler tam olarak bilinmese de kısa bir zaman diliminde bataryanın yüzde 70-80 doluluk oranlarına ulaşabildiği ifade ediliyor. Güçlü batarya harici cihazları şarj da edebiliyor. Böylece priz imkanı olmayan mekanlarda uygun adaptör ile diğer mobil cihazları şarj edebiliyorsunuz.

[font=Arial, Helvetica, Verdana]THL 5000 güçlü bataryası sayesinde uzun kullanım sürelerine ulaşabiliyor. Bekleme modunda 1000 saat, konuşma için 47 saat, WiFi üzerinden internet gezintisinde 11 saat, müzik oynatımında 125 saat, video oynatımında da 11.6 saat kullanım süreleri mevcut.

[font=Arial, Helvetica, Verdana]THL 5000 modeli pek çok açıdan geçen yılın amiral gemi modelleri ile yarışıyor olsa da işlemci tercihi 1.7GHz saat hızında çlaışan 8 Cortex-A7 çekirdekli MT6592'den yana kullanılmış. Yanında ise 700MHz hıza sahip Mali-T450 grafik birimi yer alıyor. 

[font=Arial, Helvetica, Verdana]Cihazda bunun haricinde 2GB RAM, 32GB artırılabilir hafıza, IPS ekran, Gorilla Glass 3 ön kaplama, 13MP çözünürlükte Sony IMX135 sensörlü arka kamera, 5MP çözünürlükte ön kamera, NXP ses amplifikatörü, NFC, FM radyo, 3G desteği şeklinde diğer özellikerini saymak mümkün.

[font=Arial, Helvetica, Verdana]THL 5000 henüz resmi olarak satışa çıkmış değil ve an itibariyle ön sipariş kabul ediyor. Cihazın ön sipariş fiyatı ise 300$ olarak belirlenmiş.

[font=Arial, Helvetica, Verdana]kaynak:[font=Arial, Helvetica, Verdana]http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Cinli-THLden-5000mAh-gucunde-bataryaya-sahip-5-inclik-akilli-telefon.htm

[font=Arial, Helvetica, Verdana]http://www.phonearena.com/news/Monsters-from-Asia-the-THL-5000-with-its-gargantuan-5000-mAh-battery_id57305

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
Cvp: THL den 5000mAh.lik Akllı Telefon

sadece batarya var bence değmez... guzel bi cpu & gpu lazim

Muaz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0
Ynt: RE: Cvp: THL den 5000mAh.lik Akllı Telefon

Testimo' Alıntı:
8 çekirdek + 700 mhz gpu neyine yetmiyor? Söz edilen fiyata benzer özellikteki telefonla karşılaştırma yapınız.

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21

Muaz' Alıntı:
Testimo' Alıntı:
8 çekirdek + 700 mhz gpu neyine yetmiyor? Söz edilen fiyata benzer özellikteki telefonla karşılaştırma yapınız. THL türkiyede satışta olduğu için kısa sürede ulaşabiliriz :)

yanlis okumusum ...

xoser

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Konular
28

Muaz pid=3635 dateline=1403197930' Alıntı:
Testimo pid=3632 dateline=1403194716' Alıntı:
8 çekirdek + 700 mhz gpu neyine yetmiyor? Söz edilen fiyata benzer özellikteki telefonla karşılaştırma yapınız. THL türkiyede satışta olduğu için kısa sürede ulaşabiliriz :)
ben mi yalnış okudum türkiyede satışta dendi :D

kanki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
Redmi note
Konular
0

mtk 6592 işlemciler zaten 8 çekirdek + mali 450 700 mhz dir redmi note wcdma gibi, sadece ufak detaylar var nfc,sony IMX135 sensör ve 5000 Mah batarya. thl 300$ redmi note 160$ karar sizin

Muaz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0
Ynt: RE: Cvp: THL den 5000mAh.lik Akllı Telefon

xoser' Alıntı:
ben mi yalnış okudum türkiyede satışta dendi :D
ÖNEMLİ EDİT :

Ben Zopo ile THL'yi karıştırmışım :(

Maalesef THL yokmuş, kusura bakmayın

Farti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
One Plus 5
Konular
1
RE:

Wifida İnternette gezinme 11 saat az gibi geldi bana sanki en azından 15 saat beklerdim ben.:D Yalnız telefon güzelmiş Keşke bizim firmalarda böyle Bataryalı telefonlar çıkarsa nerde maliyeti arttırıcak diye çıkarmıyolar.

Üst Alt