- Adım
- cengiz
- Cihazım
- android
- Konular
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
rom dosyaları bu şekilde olması gerekmiyormu bu global rom, çin rom indirdim ama bu dosyalar yokİlgili rehberdeki anlatım ile yükleyebilirsiniz.
Rehber - Redmi K20 Pro cihazı Global sürüme ( MI 9T Pro ) Dönüştürme Rehberi
Merhaba, Son günlerde forumumuzda K20 Pro cihaz problemleri konuları oldukça arttı.Cihaz çok yeni olduğu için tam uyumlu bir TWRP sürümü henüz piyasada bulunmadığından dolayı bir çok kullanıcımız cihazını brick konumuna düşürdü,Modem dosyası uyumsuzluğu sebebi ile şebeke problemleri yaşayanlar...forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
romu indirdim edl modda nasıl yüklerimRedmi 5 plus çin romu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
romu indirdim rom şu şekilde nasıl yüklerim şimdu bunu edl moddaimages klasörü varmu bu dosyada flash.all vb bot dosyaları varmı
aynı dosyayı indirdimzaten edl modda mi flash dosyayı görmüyor
yüklerken burda takılı kalıyor ne yapmalıyım
romu yüklerken burda takılı kalıyor ne yapmalıyım
nasıl yapabilirimDeneyin ama yükleyemezsiniz büyük ihtimalle. Yetkili hesap bir nevi servis hesabıdır ve xiaomiden ücretli alınır. Edl modda o hesap bilgileri girilerek miflash ile rom yüklenebilir. Arayın forumda hocam
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rom yüklenmiyo takılı kalıyor ne yapmam gerekBu konuyu inceleyebilirsiniz.
Rehber - Redmi 5 Plus için Test Point Metodu ile Unbrick Yapma Anlatımı
Unbrick Redmi 5 Plus Bildiğiniz gibi miui 8.1 den itibaren cihazlarda adb veya fastboot yoluyla edl mode alma devre dışı bırakıldı. Bu yüzden cihazı edl mode alabilmek için test noktalarını kullanmamız gerekiyor. Redmi 5 Plus için test noktaları aşağıdaki resimde göstermiştir; Öncelikle...forum.miuiturkiye.net
Ekli dosyalar
Son düzenleme: