Yardım This MIUI version can`t be installed on this device

FKT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
A
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
vince_global_images_V10.2.3.0.OEGMIXM_20190701.0000.00_8.1_global
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, sabah saatlerinde telefonum google play üzerinden hiç bir uygulamayı indirmeyince bi kapatıp yeniden açayım dedim. Telefonu kapatınca tekrar geri açılmadı direk twrp ekranına attı. Format filan işe yaramayınca da yeniden rom yükleyeyim dedim ve cihazda hali hazırda yüklü olan ve dosyası bilgisayarımda bulunan miui 10 versiyonunu geri yükledim. Ancak rom'u flashlarken "clean and unlock" seçeneği dalgınlığımla işaretli kaldı. İşlem tamamlandıktan sonra da telefon varsayılan recovery ekranında tekrar açıldı. Şu an telefon o ekranda açılıyor ve "This MIUI version can`t be installed on this device" hatasını gösteriyor. Bootloader kilidi cihaz bana geldiğinde açıktı. Tekrar açmaya çalıştığımda açamadım. Nasıl bir yol izlemeli? :(

Cihaz: Redmi 5 plus 4/64

FKT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
A
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz brick olmuş forumda Zenex hocamdan ücretli yardım alabilirsiniz.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam. Ancak cihazı açmayı başardım. Forum sayesinde araştırmalar yaparak test point metodyla rom yükledim. Şu an da china rom yüklü olması haricinde bir sorunum yok :)

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Geçmiş olsun o zaman bu konularda bilgili olduğunuzu ve kasayı açabilme imkanınız olduğunu bilmediğimden ona göre öneride bulundum :)

Oyla:
Üst Alt