Yardım This device locked sorunu redmi 4x

mhmtshn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
süleyman
Cihazım
redmi 4x
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi 4x
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Resmi 4x telefon aşırı derecede yavaşladığı için fabrika ayarlarına dönmek istedim ancak işlemleri yapıp tlf yeniden açıldığında bir şifre istiyor ve ben bu şifreyi ve hesabı açarken kullandığım mail adresini hatırlamıyorum şifre sıfırlama denedim ama olmadı TLF açmak için başka bir çözüm yolu var mıdır?

alperozd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birinci Adım
Cihazım
Mi8
Konular
5
Ne yazık ki o şifre olmadan miui kullanamazsın, en azından ben bilmiyorum nasıl olacağını. Bootloader kilidin açıksa custom rom kullanman gerek, yoksa biraz başın ağrıyacak.

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Resmi 4x telefon aşırı derecede yavaşladığı için fabrika ayarlarına dönmek istedim ancak işlemleri yapıp tlf yeniden açıldığında bir şifre istiyor ve ben bu şifreyi ve hesabı açarken kullandığım mail adresini hatırlamıyorum şifre sıfırlama denedim ama olmadı TLF açmak için başka bir çözüm yolu var mıdır?

Mı hesabı açılırken telefon numarasıda istemiş olması gerekiyor sizden onunla şifre sıfırlamayı deneyebilirsiniz.

Oyla:

mhmtshn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
süleyman
Cihazım
redmi 4x
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı şekilde bir numara var kullandığımız ancak ne kadar denesemde bir türlü şifre işlemlerini yapamadim her defasında gelen doğrulama kodlarını giriyorum ama sayfa hep en başa döndü

Mı hesabı açılırken telefon numarasıda istemiş olması gerekiyor sizden onunla şifre sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne yazık ki o şifre olmadan miui kullanamazsın, en azından ben bilmiyorum nasıl olacağını. Bootloader kilidin açıksa custom rom kullanman gerek, yoksa biraz başın ağrıyacak.
Bootlader ya da custom rom nedir bilmiyorum 19ay oldu TLF alalı ilk aldığım da da açarken uğraştırdı sadece onu hatırlıyorum

Oyla:
Üst Alt