Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiçbir magisk modülü rootsuz çalışmaz. Magisk varsa root var demektir yani evet bu da root gerektiriyor. Bootloader kilidi açmadan da zaten root atamazsınız yani her ikisi de olmalı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Theme Manager Mod by KASHI
• İngilizce temalar + İçe Aktar düğmesi
• Tüm Süper Simgelerin kilidi ücretsiz olarak açıldı
• Endonezya sunucusuna göre
• Global/Indo/Eu/Cn Rom'larda sorunsuz çalışıyor
• Çevrimiçi Aod, Simgeler, Dinamik duvar kağıtları
• Yeni Miui widget'larını destekler
•Turkce dil vardır.
Kurulum;
Magiskten flashlayın ve cihazı yeniden başlatın.
İndirme Linki;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çalışmazsa, hata verirse, sorun çıkarırsa modu magiskten kaldırarak silebilirsiniz.
Theme Manager Mod by KASHI
• İngilizce temalar + İçe Aktar düğmesi
• Tüm Süper Simgelerin kilidi ücretsiz olarak açıldı
• Endonezya sunucusuna göre
• Global/Indo/Eu/Cn Rom'larda sorunsuz çalışıyor
• Çevrimiçi Aod, Simgeler, Dinamik duvar kağıtları
• Yeni Miui widget'larını destekler
•Turkce dil vardır.
Kurulum;
Magiskten flashlayın ve cihazı yeniden başlatın.
İndirme Linki;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çalışmazsa, hata verirse, sorun çıkarırsa modu magiskten kaldırarak silebilirsiniz.
Bende neden olmuyor..burada paylaştığın ekran görüntülerin gibi değil,hiçbir şekilde değişmedi hiçbir şey!theme menager bile aynı duruyor buradaki gibi değil...
Telefon poco x3 nfc...rom global miui 14...
Bende neden olmuyor..burada paylaştığın ekran görüntülerin gibi değil,hiçbir şekilde değişmedi hiçbir şey!theme menager bile aynı duruyor buradaki gibi değil...
Telefon poco x3 nfc...rom global miui 14...
iyi geceler cihazıma root attım sorunsuz şekilde twrp ve magisk yüklendi ama indirdiğim bu temayı nasıl flashlayacam onu tam anlamadım zip olarak indirdim detaylı anlatır mısınız
iyi geceler cihazıma root attım sorunsuz şekilde twrp ve magisk yüklendi ama indirdiğim bu temayı nasıl flashlayacam onu tam anlamadım zip olarak indirdim detaylı anlatır mısınız
Magisk'e girin, oradan modüller sayfasına sonra da depolamada yükle seçeneğini kullanın. İndirdiğiniz zip dosyasını seçin kurulumu başlatın. İşlem tamamlandıktan sonra sağ altta yeniden başlatma tuşu çıkacak ona tıklayın ve cihazınızı yeniden başlatın.
Dostum sorunu buldum.. teli sıfırlayınca düzeldi.. sonra yükledim oldu...lakin bu seferde dock hatası veriyor, bu nedir? Çözümü nedir?
(Uygulamanın üstüne uzun basıp edit diyorum olmuyor..ama mesela müzik uygulamasında oldu ss de görüldüğü gibi onu değiştirdim..birde bu süper iconlar niye Chrome daki gibi arkaplansız olmuyor? Yani 3d gibi görünsün istiyorum yanları tıraşlı olsun istiyorum)