Yardım The system has been destroyed

Emre989

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global mi 12
Telefon Modeli
Mi 9t pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefona imei ust uste 2 tane atinca telefin acilinca ekranda bisey donup kapaniyordu bende twrpden system dahil herseyi sifirladim telefon sadece bootloader ekranina giriyodu rom yuklemek icin xiaomi tool kullandim en soldaki yanlis hatirlamiyorsam clean all da yaptim hata verdi sonra en sag daki clean all blocker olmasi lazim orayi yaptim orda hata almadim sonra ogrendim boatloder kilidini kapatiyormus orasi sonra XiaomiMitoolV2 ile rom yukledim yuklemeyi yapti telefon kapanip acildiginda the system has been destroyed hatasi verdi boatloader ekranina giriyor boatloder kilidi kapali ne yapabilirim teleton çöp mü oldu telefon yurtdisi mali garantisiz garanti servisi kabul edermi ucretle yapmayi yapilma ihtimali yoksa

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Telefona imei ust uste 2 tane atinca telefin acilinca ekranda bisey donup kapaniyordu bende twrpden system dahil herseyi sifirladim telefon sadece bootloader ekranina giriyodu rom yuklemek icin xiaomi tool kullandim en soldaki yanlis hatirlamiyorsam clean all da yaptim hata verdi sonra en sag daki clean all blocker olmasi lazim orayi yaptim orda hata almadim sonra ogrendim boatloder kilidini kapatiyormus orasi sonra XiaomiMitoolV2 ile rom yukledim yuklemeyi yapti telefon kapanip acildiginda the system has been destroyed hatasi verdi boatloader ekranina giriyor boatloder kilidi kapali ne yapabilirim teleton çöp mü oldu telefon yurtdisi mali garantisiz garanti servisi kabul edermi ucretle yapmayi yapilma ihtimali yoksa
Hocam cihazda IMEI işlemi yapılmış ve rom atarken bootlader kilidini mi kapattınız ?

Aldığınız hatanın nedeni sistemi silmiş olmanız cihazda sistem yok.

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Geçmiş olsun diyelim açılmadıysa allah rahmet eylesin

Oyla:

Emre989

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaza sistem yukleyemiyorum bootlader kilidi kapali geri donusu yokmu sizce çöp mü oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyalar

• IMG_20201008_160108.jpg
    4,5 MB · Görüntüleme: 25
Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Cihaza sistem yukleyemiyorum bootlader kilidi kapali geri donusu yokmu sizce çöp mü oldu
Yok hocam çöp olmadı,MI 9T Pro arkadan açılıyor bl kilidi.Yöntemi bilen birileri yardımcı olur.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bir cihaza yapılmaması gereken ne varsa yapmışsınız en son çare foruma yazıyorsunuz
Her şeyin anlatımı varken neden okumadan işe kalkışıyorsunuz anlamıyorum doğrusu
Fastboot moda giriyorsa ve bootloader kilidini daha önce siz açtıysanız kilidi açılıp rom kurulabilir ama açılmazsa arka kapak açılıp
Ufi box ya da yetkili hesap ile rom atılacak geçmiş olsun

Oyla:

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Russo
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
20
Konunun sahibi ile özelden iletişime geçin

Oyla:

Emre989

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boatloaderi kendi hesabimla actim xiaomu toolla en sagdaki clean all blockerdi herhal ona bastim o boatloader kilidini kapatiyor dediler o yuzden kilit acik degil boatloder ekranina giriyor. Bu yetkili hesapla giris ne oluyor hocam arka acilinca oluyorsa sıkıntı yok ben telefon tum çöp oldu sandim

Sorunla ilgilendiginiz için tesekkur ederim

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Boatloaderi kendi hesabimla actim xiaomu toolla en sagdaki clean all blockerdi herhal ona bastim o boatloader kilidini kapatiyor dediler o yuzden kilit acik degil boatloder ekranina giriyor. Bu yetkili hesapla giris ne oluyor hocam arka acilinca oluyorsa sıkıntı yok ben telefon tum çöp oldu sandim

Sorunla ilgilendiginiz için tesekkur ederim
Bootloader kilidini açtığınız hesap ile tekrar açmayı deneyin hocam.

Oyla:
Üst Alt