Yardım the system has been destroyed

Avni Karakaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mıuı 10 global kararlı
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba arkadaşlar. note 8 cihazım twrp üzerinden wipe yapacaktım. seçeneklerin içinden
system i seçmemden olsa gerek the system has been destroyed yazan ekranda kalıyor ve başka yere girmiyor. bl kilidi açık bir şekilde 1 ay önce almıştım. lütfen bilenler yardımcı olabilir mi??

Moderatör tarafında düzenlendi:

Avni Karakaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Oyla:

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
hocam seçili disk yansıması dosyası geçersiz diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi flash ı nereden indirebilirim çalışan bi sürüm var mı
Mi Flash Tool 20160401 versiyonu hep işe yaradı bende bunu deneyin önce PC 64 bit degilmi aşağıdaki linkten tüm sürümleri görebilirsiniz.
Adım adım yapın işlemleri anlatıma tam uyun ve acele etmeyin flaslama 6- dakika civarı rahat sürer kesinlikle dokunmayın cihaz açılana kadar

Oyla:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Forum kuralları madde : 2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır.
Mi Flash Tool 20160401 versiyonu hep işe yaradı bende bunu deneyin önce PC 64 bit degilmi aşağıdaki linkten tüm sürümleri görebilirsiniz.
Adım adım yapın işlemleri anlatıma tam uyun ve acele etmeyin flaslama 6- dakika civarı rahat sürer kesinlikle dokunmayın cihaz açılana kadar

Altta yuklerken lock yapma brick olur telefon clean data yap

Doslll

Adb dosylarinin oraya at ve oradan yap hacim

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Altta yuklerken lock yapma brick olur telefon clean data yap

Doslll

Adb dosylarinin oraya at ve oradan yap hacim

2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır.

Oyla:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6

2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır.
Saldirgan?? Abartmayın ne demişim acaba ben

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Saldirgan?? Abartmayın ne demişim acaba ben
Tüm kuralları yazmadım. Lütfen verilen linkten Kurallarımız yeniden bir okuyacak olursanız, mesajınızın niçin uyarı aldığını göreceksiniz.

Oyla:

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Tüm kuralları yazmadım. Lütfen verilen linkten Kurallarımız yeniden bir okuyacak olursanız, mesajınızın niçin uyarı aldığını göreceksiniz.
Doslll yazisi ise sıkıntı olan o klavye hatası. Hacim sıkıntı ise ki hitap şeklidir arkadaşta bana hocam demiş yani benzer konusmalar bunlar.hala anlamadım.neyse kolay gelsin

Oyla:

Avni Karakaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
Mi 8
Konular
3

hocam mi flash kurdum pc ye. netten note 8 için stock rom yazdım mıuı 11 olan paketi indirdim zip doysası olarak iniyor. dosyaları çıkart diyorum daha sonra flash a girip seçince sistem belirtilen dosyayı bulamadı diyor. video lu anlatımlarda mi flash a 'mocha imegas' adlı bir doysa gösteriyorlar ama benim zipten çıkardığım dosyaların içinde yok bu... bu gün de telefonsuz geçireğim gibi işe gidiyorum akşam inşallah çözmüş oluruz hocam :)

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
hocam mi flash kurdum pc ye. netten note 8 için stock rom yazdım mıuı 11 olan paketi indirdim zip doysası olarak iniyor. dosyaları çıkart diyorum daha sonra flash a girip seçince sistem belirtilen dosyayı bulamadı diyor. video lu anlatımlarda mi flash a 'mocha imegas' adlı bir doysa gösteriyorlar ama benim zipten çıkardığım dosyaların içinde yok bu... bu gün de telefonsuz geçireğim gibi işe gidiyorum akşam inşallah çözmüş oluruz hocam :)
Siz recovery rom indirmişsiniz. Fastboot romu indirmeniz gerekmekte. Onlar da tgz uzantılı olurlar ve ilk arşivden çıkarıldıklarında tar uzantılı hale gelirler. Tekrar çıkarıldıklarında ise bir klasör oluşur ve içinde dosyalar bulunur. Forumdaki yüzlerce rehberde nasıl bir klasör olduklarını görebilirsiniz. Defalarca ekran görüntüleri paylaşılmış, videolu anlatımları yapılmıştır.

Önünüze gelen yerden değil de kaynağından romları indirirseniz hiçbir sorun yaşamazsınız. Fastbot romlarını şu adresten indirebilirsiniz.

Oyla:

Avni Karakaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Arkadaşlar hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim. En sonunda işlemi yapmayı başardım..
:)

Oyla:
Üst Alt