- Adım
- Metin
- Cihazım
- RN 10 Pro
- Konular
- 5
H.kadioglu Bu kişiden destek alabilirsiniz. Ben aldım öneririm.
hocam sonuçta masrafı olabilir ama yapılacak şeyler canınızı sıkmayın. bu arada bl açıldıktan sonra rom yüklerseniz pixel experience deneyin memnun kalırsınızHadi ya, napcam hocam ben şimdi
Cihaz mtk ise brom mode ile açabilirsinizMerhaba ustalarım.
Bootloader açık telefonumda bilgisayarda cmd ekranında fastboot oem lock komutunu girdim ve başlıktaki hata oluştu. Sanırım oem kilidini kapattım. fastboot moduna aldım yazılım yükleme programında anında hata veriyor. Hiç bir ülkenin yazılımını yükleyemiyorum. Sanırım o yazdığım kod ile oem kilitini kapattım bu yüzdende yazılım yüklenmiyor.
Bu konuda telefonu nasıl açabilirim, siz değerli ustalarım danışmak istedim
fastboot oem komutlarını kullanabildiğine göre mtkdırCihaz mtk ise brom mode ile açabilirsiniz
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
hocam sizin bir telefoncuya götürmeniz gerek bunun masraftan kaçışı yok gibi.adamın yaptığını denedim ekranda yükleme yapmadı
hocam custom rom yüklüyken bl kapamışKarşılaştığınız hataların ekran görüntüsünü atabilirmisiniz ?
geri açamıyor mi unlock tool ve fastboot oem unlock komutlarında hata alıyorKarşılaştığınız hataların ekran görüntüsünü atabilirmisiniz ?
mtk unlock tool da olmamışKarşılaştığınız hataların ekran görüntüsünü atabilirmisiniz ?