- Adım
- recovery
- Cihazım
- note 8 pro
- Konular
- 14
Peki hocam telefonu ilk açtığınızda orda kilit simgesi açık şekilde görünüyor mu??
evet telefonu kapat aç yaparken unlocked yazıyor aşağıda.ama sonra sistem yok diyorPeki hocam telefonu ilk açtığınızda orda kilit simgesi açık şekilde görünüyor mu??
hocam telefon açık değil doğrulayamıyorum telefonu siz yazın buradan gerekli şeyleri söylerim.Peki hocam telefonu ilk açtığınızda orda kilit simgesi açık şekilde görünüyor mu??
önce bi deneyeyim sonrasında bağlarız olmazsa.evet telefonu kapat aç yaparken unlocked yazıyor aşağıda.ama sonra sistem yok diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam telefon açık değil doğrulayamıyorum telefonu siz yazın buradan gerekli şeyleri söylerim.
her şey tamam ama twrpden sıfırladım zaten telefonu gitmedi mi veriler?Bak şimdiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBurda verdiğim linkten sistem kurulum dosyasını indir, sonra c diski (sistemin kurulu olduğu disk) Buraya klasöre çıkart rar'ı sonra c diskine çıkardığın klasörün içinden telefonu bilgisayara bağlamadan flash_all_lock.bat ismindeki dosyayı sil. Sonrasında verilerini kaybetmeden sistem kurmak için ise flash_all_except_data_storage.bat komutuna telefonunu fastboot moduna alıp tıklaman yeterli, sonrasında telefon açılacaktır. Unutmadan gerekli driverları kurman lazım işlemlerden önce bilgisayarında kurulu değilse.
Her şeyi mi sıfırladın, ingilizce miydi twrp? wipe olana mı tıkladınher şey tamam ama twrpden sıfırladım zaten telefonu gitmedi mi veriler?
Birazdaha detaylı anlatır mısınız size ona göre yardım edelim.Her şeyi mi sıfırladın, ingilizce miydi twrp? wipe olana mı tıkladın
türkçeydi ve temizle kısmına bastım , gelişmişten dahili hafızayı seçip sıfırladım.sonra böyle oldu zaten.Her şeyi mi sıfırladın, ingilizce miydi twrp? wipe olana mı tıkladın
Birazdaha detaylı anlatır mısınız size ona göre yardım edelim.
Yanlışlıkla sistemi falanda silmişsiniz demekki ozaman flash.all.bat çalıştırıp sıfırdan kurabilirsiniz sistemi.türkçeydi ve temizle kısmına bastım , gelişmişten dahili hafızayı seçip sıfırladım.sonra böyle oldu zaten.
Sistemi silmiş olabilirsiniz yanlışlıkla. Şu an twrpye giriyorsa twrpden rom atın girmiyorsa eğer bootloader kilidinin açık , mi flash ile rom yükleyebilirsiniztürkçeydi ve temizle kısmına bastım , gelişmişten dahili hafızayı seçip sıfırladım.sonra böyle oldu zaten.
muhtemelen sistem silindi , ama sorun şurada bootloader açamıyorum hiçbir yere girmiyor.Sistemi silmiş olabilirsiniz yanlışlıkla. Şu an twrpye giriyorsa twrpden rom atın girmiyorsa eğer bootloader kilidinin açık , mi flash ile rom yükleyebilirsiniz
nasılYanlışlıkla sistemi falanda silmişsiniz demekki ozaman flash.all.bat çalıştırıp sıfırdan kurabilirsiniz sistemi.
Açılışta unlocked yazıyorsa bootloader açıktır zaten hocam. Fastboot moda girebiliyor musunuz güç ve ses kısma tuşuna basıp ?muhtemelen sistem silindi , ama sorun şurada bootloader açamıyorum hiçbir yere girmiyor.
nasıl