- Adım
- ilNeminis
- Cihazım
- Note 10 Pro
- Konular
- 25
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Goo.gl servisini kullanabilirsin, para kazanma yok sanırım sadece tıklayan kişileri görebiliyorsun.
Sorumlu arkadaşa da söylediğim gibi, hangi günde kaç kişi tıklamış sadece bunu görebildiğim istatistik sunuyor bit. ly herhangi bir reklam gösterip de bana para kazandırması mümkün değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam veri elde etmek için oluşturduğunuz anketi doldurup kaydettim. Akademik hayatınızda başarılar dilerim.
Anketi dikkatlice okuyup yanıtladım inşallah bir faydam olur başarılar dilerim
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam, yanıtladım ve gönderdim. Kolay gelsin, başarılar.
Merhaba, katılımınız için çok teşekkür ederim, benim için çok değerli
Anketi bir ben mi göremiyorum acaba?
aynen hocam anket linki nerde
Tekrar linkin açık halini ekledim. Moderatör arkadaş yanlış anladı sanırım ya da kuralda bir sıkıntı var. Zira bit. ly sitesi ne reklam gösterir ne de click başı para verir sadece kaç kişi tıklamış onu gösterir. Adf.ly gibi reklam gösterip para kazandırma durumu yok.
Endişe bölümünde kendimi polis sorgusunda gibi hissettim. Şaka bir yana elimden geldiğinde doğru doldurdum hocam başarılar dilerim
Bazı sorular biraz sert olabiliyor ancak herkesin anlayabileceği şekilde ve yönlendirmeden uzak olması gerektiği için biraz askeri seviyede olabiliyor. Katılım için çok teşekkür ederim
Benzer fazla sağlama sorusu var. Bu durumda ikinci üçüncü benzer sağlama sorusu dikkat çektiği için önceki cevaplara uygun seçenekler seçiliyor ve anket sağlıklı olmuyor.
Çocukluk dönemi soruları bir akademisyenden beklenmeyecek derecede basit ve sığ. Daha anketi yapmadan sonuçları kendimizce nasıl değerlendireceğini kaygısı ile hazırlanmış.
Anketi doldurdum ama samimi olmam gerekirse akademik seviyede bulmadım.
Anketimde kullandığım ölçeklerin her birisi iç güvenirliği ve iç tutarlılığı kanıtlanmış ve kullanım için onay almış ölçeklerdir. Anket bütününde gördüğünüz en az kullanılan ölçek ÇÇOY'dir ve sıklılkla hatta ilgili devlet kurumlarında kullanılmaktadır.
Son düzenleme: