Yardım Testpoint

Serkanbekiralp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 5plus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global V10
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi 5 plus TLF kapandı tepki vermiyor PC görmüyordu test point yaparak PC ye bağladım gördü miflash tan rom atıyorum yükleme başlıyor 1 dakika sonra hata veriyor yazma işlemi zaman aşımına uğradı diye bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız memnun olurum.

Serkanbekiralp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 5plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
64 bit mi flash kullanmanız gerekli : Rehber - 64 Bit MiFlash
Miflashlarin bütün surumlerini denedim betada dahil ve qfil de dahil bazı sürümlerde saniye ilerliyor 1000 saniye kadar bekledim ama gosterke beyazda duruyor yeşil hiç olmuyor yazı bölümünde komut bekleniyor hatası veriyor bir surumdede dll hatası veriyor başka pcde 32 bit de denedim aynı hatalar TLF şarja takınca bildirim ışığı yanıp sönüyor 1veye 2saat kadar batarya şarj olmuyor başka ne yapabilirim kardeşim yardımcı olurmusun

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ekran görüntünüzde images klasörünü gösterdiğinizi görüyorum. images klasörünü değil bir üst klasörü göstermeniz lazım.

Diğer mi flashlar işe yaramayacatır. Sadece 64 bit olanı kullanabilirsiniz zaten. Ayrıca alttan flash all işaretlemeyi de unutmayın.

Eğer yine hata verirse ekran görüntüsü ile bu mesajı cevaplayabilirsiniz.

Oyla:

Serkanbekiralp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 5plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran görüntünüzde images klasörünü gösterdiğinizi görüyorum. images klasörünü değil bir üst klasörü göstermeniz lazım.

Diğer mi flashlar işe yaramayacatır. Sadece 64 bit olanı kullanabilirsiniz zaten. Ayrıca alttan flash all işaretlemeyi de unutmayın.

Eğer yine hata verirse ekran görüntüsü ile bu mesajı cevaplayabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk foto başladı ama yeşil taraf ilerliyor sağ tarafta komut bekleniyor yazıyor sonra 2 foto yazma zaman aşımına uğradı hatası

Şimdi port değiştirdim yine 80 saniyede aynı hata verdi msjiniza biraz geç verdim kusura bakmayın PC yi kapattim dinlendirmistim

Ekli dosyalar

• IMG_20190618_231714.jpg
    IMG_20190618_231714.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20190618_231714.jpg
    IMG_20190618_231714.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Oyla:

ali.ozd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
7

İlk foto başladı ama yeşil taraf ilerliyor sağ tarafta komut bekleniyor yazıyor sonra 2 foto yazma zaman aşımına uğradı hatası
Hocam ilk önce cihazın batarya konnektörünü çıkarıp 5 saniye bekledikten sonra tekrar yerine takın. Ardından tekrar testpoint noktalarını kısa devre yapın bu metot büyük ihtimalle sorununuzu çözecektir. Cihaza 1 defa edl modundan yükleme yaptıktan sonra edl modundan çıkıp tekrar girmeyince genelde böyle hatalar veriyor. En azından benim cihazımda böyle.

Veya batarya konnektörünü çıkarmaya uğraşmak istemezseniz cihazın güç tuşuna edl modundan çıkıncaya yani cihaz titreyinceye kadar basılı tutun, ardından tekrar testpoint noktalarını kısa devre yapabilirsiniz.

Oyla:

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Redmi 5 plus TLF kapandı tepki vermiyor PC görmüyordu test point yaparak PC ye bağladım gördü miflash tan rom atıyorum yükleme başlıyor 1 dakika sonra hata veriyor yazma işlemi zaman aşımına uğradı diye bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız memnun olurum.
Romun olduğu klasörün ismini türkçe karakter olmadan kısa isimlendir bilgisayarın c diskinin içine kopyala ve klasörü hedef göstererek tekrar denermisin

Oyla:

Serkanbekiralp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 5plus
Konular
1
Romun olduğu klasörün ismini türkçe karakter olmadan kısa isimlendir bilgisayarın c diskinin içine kopyala ve klasörü hedef göstererek tekrar denermisin
Rom c diskin içinde denedim kardeş aynı hata maalesef Türkçe

Rom c diskin içinde denedim kardeş aynı hata maalesef Türkçe
Şimdi sadece saniye ilerliyor

Hocam ilk önce cihazın batarya konnektörünü çıkarıp 5 saniye bekledikten sonra tekrar yerine takın. Ardından tekrar testpoint noktalarını kısa devre yapın bu metot büyük ihtimalle sorununuzu çözecektir. Cihaza 1 defa edl modundan yükleme yaptıktan sonra edl modundan çıkıp tekrar girmeyince genelde böyle hatalar veriyor. En azından benim cihazımda böyle.

Veya batarya konnektörünü çıkarmaya uğraşmak istemezseniz cihazın güç tuşuna edl modundan çıkıncaya yani cihaz titreyinceye kadar basılı tutun, ardından tekrar testpoint noktalarını kısa devre yapabilirsiniz.

Sadece saniye ilerliyor geçen akşamda böyle sabaha kadar bıraktım saniye hala ilerliyor romu almadi

Ekli dosyalar

• IMG_20190619_000259.jpg
    IMG_20190619_000259.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 13
    IMG_20190619_000259.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 10
    IMG_20190619_000259.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 14
Oyla:
Üst Alt