Test Aşamasında İki Yenilik

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
Cvp: Test Aşamasında İki Yenilik

Sohbet konusunda genel olarak @chatin_62 hocama katılıyorum ancak forum ekibi ve yönetim kadrosu için kısıtlı olabiliyorsa sorun yok.

Galeri konusunda ise sizin için yönetimi, güncellemesi pratikliği hangisinin iyiyse o kalsın.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237

chatin_62 pid=7450 dateline=1407928119' Alıntı:
Sadece mesajlaşan 2 kişi arasında geçecek olan bir sohbet ise denenebilir. Hemen kötü düşünmek yersiz. Ama herkes görebiliyorsa bunun örnekleri çok fazla. Sohbet özelliği olan forumlar, bir süre sonra bunu kapattılar.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Sadece arkadas listesinde olan kisiler ile ikili sohbet ve ayrica arkadaslaar arasi group sohbet yapmak mumkun am a sadece armadas listened plan be cevrimici plan kisileri kapsiyor by yuzden kullanisli duruyor gibi

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237

cantara pid=7448 dateline=1407927865' Alıntı:
Hasan hocam harikasınız. :haha: 

Her ikisi de çok güzel bence. Sohbet bölümünde açıkçası benim de Çetin hocamın bahsettiği konularda çekincelerim var ama diğer yandan da rahat rahat dedikodu yapılabilir o bölümden... Bu bölümü sadece mesajlaşan kişiler görebiliyor değil mi?? :Shock: :D

Ustteki cevaba ek olarak iki kisi goruyor be tabi gerektigi durumda admin ekibi denetim yapabiliyor

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

HiddeNKinG pid=7461 dateline=1407940781' Alıntı:
cantara pid=7448 dateline=1407927865' Alıntı:
Hasan hocam harikasınız. :haha: 

Her ikisi de çok güzel bence. Sohbet bölümünde açıkçası benim de Çetin hocamın bahsettiği konularda çekincelerim var ama diğer yandan da rahat rahat dedikodu yapılabilir o bölümden... Bu bölümü sadece mesajlaşan kişiler görebiliyor değil mi?? :Shock: :D

Ustteki cevaba ek olarak iki kisi goruyor be tabi gerektigi durumda admin ekibi denetim yapabiliyor

Hocam onu nasıl yapıyoruz? :haha: Özel mesajla bekliyorum :D

aemregumus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Alp Emre
Cihazım
Nokia 700
Konular
12

http://www.galeri.miuiturkiye.net/ sitesini foruma resim/fotoğraf yüklerken sıkca kullanıyorum bence güzel düşünce, link kısaltma serviside açılabilir

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237

aemregumus pid=8347 dateline=1408874615' Alıntı:
http://www.galeri.miuiturkiye.net/ sitesini foruma resim/fotoğraf yüklerken sıkca kullanıyorum bence güzel düşünce, link kısaltma serviside açılabilir

Galeri sayfasında şuan hatalar mevcut sık kullanılmaması tavsiye edilir hocam. Tam düzeltmeden sonra duyurusunu yapacağım

aemregumus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Alp Emre
Cihazım
Nokia 700
Konular
12

an itibari ile şöyle bi hata alıyorum;

Kod:
Warning:  require(/base.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/emre/public_html/galeri/index.php on line 86

Fatal error:  require() [function.require]: Failed opening required '/base.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/emre/public_html/galeri/index.php on line 86

birde daha önceden upload ettiğim fotoğraflar görünmüyor hocam, sanırım şimdilik başka bi servise yönelmek lazım :yorumsuz:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237

aemregumus pid=8358 dateline=1408881276' Alıntı:

Kod:
Warning:  require(/base.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/emre/public_html/galeri/index.php on line 86

Fatal error:  require() [function.require]: Failed opening required '/base.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/emre/public_html/galeri/index.php on line 86

birde daha önceden upload ettiğim fotoğraflar görünmüyor hocam, sanırım şimdilik başka bi servise yönelmek lazım :yorumsuz:

Hocam bir önceki mesajımda yazdığım gibi şuan beta aşamada açıkları ve eksikleri olduğu için sürekli güncellemek ve yenilemek zorunda kalıyorum kesin olarak düzeldiğinde forum üzerinden duyurusunu yapacağım

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237

HiddeNKinG pid=8359 dateline=1408882780' Alıntı:
aemregumus pid=8358 dateline=1408881276' Alıntı:

Kod:

Hocam bir önceki mesajımda yazdığım gibi şuan beta aşamada açıkları ve eksikleri olduğu için sürekli güncellemek ve yenilemek zorunda kalıyorum kesin olarak düzeldiğinde forum üz
erinden duyurusunu yapacağım

Galeri olayı genel olarak tamamlanmıştır arkadaşlar

proton252

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
Xiaomi Mi2S
Konular
42
RE:

@HiddeNKinG, ellerinize sağlık. Daha önceden galeriye yüklenen resimler etkilendimi güncellemeden ? Hangi konuda kullandığımı hatırlamıyorum da.

Üst Alt