- Adım
- Serkan
- Cihazım
- Sagit
- Konular
- 9
Yıllardır android telefon kullanırım ve hiç bir telefonumu orijinal romuyla kullanmışlığım yoktur : )) forumda meşhur olan ORD hastalığı maalesef ki bende de var. Xiaomi ile tanışmamdan sonra aileme ve çevreme en az 15 cihaz almış/aldırmışlığım bulunuyor. Eşimin telefonunun miadını doldurmasıyla onu da Mi 9T Pro ile xiaomiye transfer etmiş bulunuyorum. Bugün Bl süresinin dolması ile cihaza işlem yapmak için kolları sıvadım. İşten geldikten sonra saat 18 civarında oturduğum bilgisayar başına saat 23 olmasına rağmen işlemi halledememiş ve sinir olmuş olarak tüm stresimle ne yapacağımı düşünürken aklıma Nescafe656 hocam geldi. Forumdan msj atarak cevap beklerken bir de ne göreyim msjıma anında karşılık vermiş üzerinden de 11 dk geçmiş. Kendisine problemimi anlattıktan sonra saat geç demeden hiç üşenmeden bilgisayarını açtı ve uzak bağlantı ile sorunumu giderdi.
Hayatımda onlarca telefona yüzlerce işlem yapmış biri olarak, ilk defa bir sorunu aşamamışken sağolsun sorunu bir kaç dakikada halletti. Buradan kendisine yardım severliği ve insanlığından ötürü teşekkürü bir borç bilirim. Bu yardıma vesile olan miui türkiye forum sitesine de ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
İyiki varsınız
Hayatımda onlarca telefona yüzlerce işlem yapmış biri olarak, ilk defa bir sorunu aşamamışken sağolsun sorunu bir kaç dakikada halletti. Buradan kendisine yardım severliği ve insanlığından ötürü teşekkürü bir borç bilirim. Bu yardıma vesile olan miui türkiye forum sitesine de ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
İyiki varsınız