- Adım
- Pivok
- Cihazım
- poco x3 pro
- Meslek
- Operatörlük
- Konular
- 29
Merhaba herkese iyi akşamlar yaklaşık 3.cü yılım forumda sevdiğim saygı duyduğum hatta google a girdiğim zaman ilk olarak foruma göz attığım bir yer burası forum sayesinde telefon teknolojisinde az da olsa biraz bilgi edindim ilk olarak adminlerimiz cantara HiddeNKinG hocalarıma teşekkür etmek istiyorum 2014 yılından beri başta #xioami olmak üzere birçok marka ve modelde çözüm odaklı çalışan forumu ayakta tutmak gerçekten başarı isteyen bir durum teşekkür etmek istiyorum teknisyenlerimiz H.kadioglu hocamın çoğu sayıda telefoncu veya tamircinin yapamadığı veya tamir edemediği cihazların sorunlarını kendi evimizde halletmemizi sağlayan üstad sanada ayrıca teşekkür ederim çok şey öğrettin iyiki varsın. forumdaki diğer arkadaşlarımız forumdaki yardımlaşmasından tutun saygı sevgi ve bilginiz için birbirinize olan yardımlaşma iç güdüsüne sahip olmanız iyi insanlar hala var dedirten apayrı güzel bir his son olarak forumdan ayrılmak gerçekten üzücü bir durum uzun bir süre forumda olmayacam hatta belkide hiç gelmeyecem hayat şartlarım bunu gerektiriyor büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum hakkını helal edin