Sohbet Tercihiniz Ne Olur? Çentiklimi Çentiksizmi?

Çentikli ekranmı? Çentiksiz ekranmı?

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
Çentiğe sonuna kadar karşiydım rahatsiz eder kotu durur diye düşunuyordum mi8 aldiktan sonra centik gozume hoş gorunmeye başladi hatta daha estetik durdugunu duşunmeye başladim ;)

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Herkese merhaba dostlar forumda baktım ama benzer bir anket göremedim. Eğer var ise lütfen mazur görün saygıdeğer yöneticiler.
Son zamanın trend tasarımı olan çentikli tasarım benim oldukça hoşuma gidiyor. Birçok kişi ise bundan hoşlanmıyor.
Sizlere küçük bir anket yapmak istedim, oylarınızı ve yorumlarınızı esirgemezsenin çok memnun olurum.

Yeni bir telefon alacaksınız, telefonunuzun tasarımında çentikli ekran mı tercih edersiniz yoksa çentiksiz ekranmı?
ankete "fark etmez" seçeneğini de ekleseydin keşke, ben de oy kullanırdım. giggle~~

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Çentiğe sonuna kadar karşiydım rahatsiz eder kotu durur diye düşunuyordum mi8 aldiktan sonra centik gozume hoş gorunmeye başladi hatta daha estetik durdugunu duşunmeye başladim ;)
banada biraz öyle geliyor.
sanki sonsuz ekran kullanıım hissi var biraz inceden :)

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
hocam.o tamamen verdiginiz paranin sizi yinlendirmesinin urunu bence ister istemez bu kurlardan tekrar cihaz degistirme maliyeti yuksek oldugu icin insani sevdiriyor mesela ben mix 2 de 3.5mm jack olmamasini hic ama hic sevmedim ama bu kurlar yuzunden tutupta u11+ xz2 gibi cihazlari alacak param.olmadigi icjn cok cok severek kullaniyorum yapacak bisey yok:)

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
hocam.o tamamen verdiginiz paranin sizi yinlendirmesinin urunu bence ister istemez bu kurlardan tekrar cihaz degistirme maliyeti yuksek oldugu icin insani sevdiriyor mesela ben mix 2 de 3.5mm jack olmamasini hic ama hic sevmedim ama bu kurlar yuzunden tutupta u11+ xz2 gibi cihazlari alacak param.olmadigi icjn cok cok severek kullaniyorum yapacak bisey yok:)
Hiç sanmiyorum hocam dediginiz telefonlari milyoner olsam dahi almam bu arada ben telefon alirken aaa! Yeni telefon cikmiş gidip hemen alayim dusuncesinde hiç olmadim suan mi8 kullaniyorum bu cihazimdan once mi5 idi suya dusurdum telefon çöp oldu bir kac yere verdim tamir icin fahiş fiyatlar soylenince(400,500) vazgectim beni 2 3 yil daha yeni telefon almaya tesfik etmeyecek performanstaydi bende hazir mi8 cikti 3 5 yil sorunsuz kullanirim diye bu cihazi aldim tekrar suya dusme durumu yasamazsam 5+ yıl garanti kullanirim bu cihazi.. insanlarinda surekli yeni telefon degistirmesine zaten ayar oluyorum..

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
görünüşe göre çoğunluk çentiksiz ekran diyor. :)
bende ona göre araştırayım öyleyse :)
katılan herkese teşekkür ediyorum.

Üst Alt