Yardım Tencent pubg mobile mobil ödeme?

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
buradan işlemi bulup sorun bildir deyip iade talebinde bulunun. Veya google play-hesap-satın alma geçmişi yolunu izleyin.
Satın alınan uygulamalar/oyunlar kısmı gözüküyor burada. Bu benimki oyun içinde birşeyler satın alınmış kullanılmış.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Satın alınan uygulamalar/oyunlar kısmı gözüküyor burada. Bu benimki oyun içinde birşeyler satın alınmış kullanılmış.
Aa doğru çıkması için o hesapla satın alınmış olması gerekirdi. Benim hatam :)

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Ucw çekilen Google Play hesabına giriş yapıp geri ödeme alabilirsiniz 15 içinde

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
İşlem geçmişinde teccent görünmüyor ama . Yani pubg
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynısı pubg değilde başka bir uygulama içi satın almada başıma geldi hattınız herhangi bir tablette filan bulunan Google hesabına kayıtlı mı hocam?
Benim çocuğun tabletteki hesabında vardı oyun içi satın alma yapmıştı 350 TL civarı iş çıkışı geri ödeme istedim tablet üzerinden
"satın alma işlemini yapan ben değildim küçük oğlum yapmış" gibisinden 1 hafta sürmedi iade edildi ama hattın borcu düşmüyor diyelim 500 TL harcanmış sizin fatura aylık 100 TL 5 ay fatura ödenmez ödendi gösterir borcu direk düşürmüyor

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Aynısı pubg değilde başka bir uygulama içi satın almada başıma geldi hattınız herhangi bir tablette filan bulunan Google hesabına kayıtlı mı hocam?
Benim çocuğun tabletteki hesabında vardı oyun içi satın alma yapmıştı 350 TL civarı iş çıkışı geri ödeme istedim tablet üzerinden
"satın alma işlemini yapan ben değildim küçük oğlum yapmış" gibisinden 1 hafta sürmedi iade edildi ama hattın borcu düşmüyor diyelim 500 TL harcanmış sizin fatura aylık 100 TL 5 ay fatura ödenmez ödendi gösterir borcu direk düşürmüyor
Çocuğun tableti var ama kendi google hesabı var. Konuyla ilgili Turkcell lede tencent Pubg servisiyle de görüştüm alınan her neyse oyunda harcanmış diyor. Geri dönüşü zor gibi. İlginiz için teşekkürler yine de.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Çocuğun tableti var ama kendi google hesabı var. Konuyla ilgili Turkcell lede tencent Pubg servisiyle de görüştüm alınan her neyse oyunda harcanmış diyor. Geri dönüşü zor gibi. İlginiz için teşekkürler yine de.
Yav hocam öyle bir saçmalık mi olur hangi Google hesabından çekilmiş ayrıca tek seferde 100 TL üzeri alış veriş izni vermez mobil hatlar siz uygulama içi satın almayı kapattirin şimdilik derim devamı gelir filan işi garantiye alın sorunun kaynağını çözmeden

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Yav hocam öyle bir saçmalık mi olur hangi Google hesabından çekilmiş ayrıca tek seferde 100 TL üzeri alış veriş izni vermez mobil hatlar siz uygulama içi satın almayı kapattirin şimdilik derim devamı gelir filan işi garantiye alın sorunun kaynağını çözmeden
Bir dolandırma işi var gibi ama Turkcell i aradım. 5523 e evet mesajı yazarak onay vermişsiniz diyor . Tüketici heyetine başvuracağım bakalım. Kapattım tabi mobil ödemeyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir dolandırma işi var gibi ama Turkcell i aradım. 5523 e evet mesajı yazarak onay vermişsiniz diyor . Tüketici heyetine başvuracağım bakalım. Kapattım tabi mobil ödemeyi.
Benim Kendi hesabım işte

Üst Alt