- Adım
- Aranan Kan
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Meslek
- Bilişim Öğretmeni
- Konular
- 28
Ekteki resimde bulunan bölüme istisna uygulama nasıl ekleniyor? Basılı tutarak veya tıklayarak diyor xiaomi ama nerde basılı tutuyoruz anlayamadım yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar ben burada yeni biriyim herkese selam olsun olay çok basitmiş aslında kafayı yiyecektim bu işi çözene kadar sonunda buldum...Hocam yol gösterirseniz sevinirim. Yalnız şöyle bir durum var. Bu iki uygulamanın sembolleri bildirim çubuğunda çıkıyor. İçerik olarakta bileklik bağlandı yazıyor ya. Uygulamaları sonlandırdığımda ilk zaman bu iki bildirimde kayboluyorum. Ama şimdi nekadar sonlandırma yapsamda bildirim çubuğunda kalıyor. Belki arka planda çalışması gerektiğini telefon idrak ediyor ve o şekilde aksiyon alıyordur.
Ekteki resimde bulunan bölüme istisna uygulama nasıl ekleniyor? Basılı tutarak veya tıklayarak diyor xiaomi ama nerde basılı tutuyoruz anlayamadım yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar ben burada yeni biriyim herkese selam olsun olay çok basitmiş aslında kafayı yiyecektim bu işi çözene kadar sonunda buldum güvenlik uygulamasını açıyoruz sonra hız arttırma yapıyoruz ama temizleme yapmadan önce altta temizliyecegi uygulamalar dan mi fit yada hangi uygulamayı istiyorsak onun yanındaki tiki kaldırıyoruz yani temizlenecek uygulamaların seçimi de diye biliriz işaret olurya o işte nasıl anlatırım başkada bilemedim yani temizlenecek uygulamanin işaretini kaldırın kısaca sonra sağ üstteki ayar yerine basın orada uygulamaları kilitle seçeneği var içine girince yüklü tüm uygulamalar orda istediğinizi seçip açık duruma getir biti gitti bukadar basitmişHocam yol gösterirseniz sevinirim. Yalnız şöyle bir durum var. Bu iki uygulamanın sembolleri bildirim çubuğunda çıkıyor. İçerik olarakta bileklik bağlandı yazıyor ya. Uygulamaları sonlandırdığımda ilk zaman bu iki bildirimde kayboluyorum. Ama şimdi nekadar sonlandırma yapsamda bildirim çubuğunda kalıyor. Belki arka planda çalışması gerektiğini telefon idrak ediyor ve o şekilde aksiyon alıyordur.
teşekkürler söylediğiniz şekilde oluyor gerçektenMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba arkadaşlar ben burada yeni biriyim herkese selam olsun olay çok basitmiş aslında kafayı yiyecektim bu işi çözene kadar sonunda buldum güvenlik uygulamasını açıyoruz sonra hız arttırma yapıyoruz ama temizleme yapmadan önce altta temizliyecegi uygulamalar dan mi fit yada hangi uygulamayı istiyorsak onun yanındaki tiki kaldırıyoruz yani temizlenecek uygulamaların seçimi de diye biliriz işaret olurya o işte nasıl anlatırım başkada bilemedim yani temizlenecek uygulamanin işaretini kaldırın kısaca sonra sağ üstteki ayar yerine basın orada uygulamaları kilitle seçeneği var içine girince yüklü tüm uygulamalar orda istediğinizi seçip açık duruma getir biti gitti bukadar basitmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba arkadaşlar ben burada yeni biriyim herkese selam olsun olay çok basitmiş aslında kafayı yiyecektim bu işi çözene kadar sonunda buldum güvenlik uygulamasını açıyoruz sonra hız arttırma yapıyoruz ama temizleme yapmadan önce altta temizliyecegi uygulamalar dan mi fit yada hangi uygulamayı istiyorsak onun yanındaki tiki kaldırıyoruz yani temizlenecek uygulamaların seçimi de diye biliriz işaret olurya o işte nasıl anlatırım başkada bilemedim yani temizlenecek uygulamanin işaretini kaldırın kısaca sonra sağ üstteki ayar yerine basın orada uygulamaları kilitle seçeneği var içine girince yüklü tüm uygulamalar orda istediğinizi seçip açık duruma getir biti gitti bukadar basitmiş
Beyler çok basit çözümü kesin çözüm dür güvenlik uygulamasını açıyoruz sonra hız arttırma yapıyoruz ama temizleme yapmadan önce altta temizliyecegi uygulamalar dan mi fit yada hangi uygulamayı istiyorsak onun yanındaki mavi tiki kaldırın sonra sağ üstteki ayar yerine basın orada uygulamaları kilitle seçeneği var içine girince yüklü tüm uygulamalar orda istediğinizi seçip açık duruma getir biti gitti bukadar basitmiş aslında
Hepsini yaptim ama olmadi istisna sayfasinda yine cikmiyorMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok şükür oldu. aynı bölümde uygulamaları kilitle seçeneği var oradan çalışmasını istediğim programları seçtimHepsini yaptim ama olmadi istisna sayfasinda yine cikmiyor