Yardım Temizleyici istisnası ekleyememe

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
Ekteki resimde bulunan bölüme istisna uygulama nasıl ekleniyor? Basılı tutarak veya tıklayarak diyor xiaomi ama nerde basılı tutuyoruz anlayamadım yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-03-28-16-44-38-941_com.miui.cleanmaster.png
    Screenshot_2018-03-28-16-44-38-941_com.miui.cleanmaster.png
    39,7 KB · Görüntüleme: 160
Çözüm
Ekteki resimde bulunan bölüme istisna uygulama nasıl ekleniyor? Basılı tutarak veya tıklayarak diyor xiaomi ama nerde basılı tutuyoruz anlayamadım yardımcı olur musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yol gösterirseniz sevinirim. Yalnız şöyle bir durum var. Bu iki uygulamanın sembolleri bildirim çubuğunda çıkıyor. İçerik olarakta bileklik bağlandı yazıyor ya. Uygulamaları sonlandırdığımda ilk zaman bu iki bildirimde kayboluyorum. Ama şimdi nekadar sonlandırma yapsamda bildirim çubuğunda kalıyor. Belki arka planda çalışması gerektiğini telefon idrak ediyor ve o şekilde aksiyon alıyordur.
Merhaba arkadaşlar ben burada yeni biriyim herkese selam olsun olay çok basitmiş aslında kafayı yiyecektim bu işi çözene kadar sonunda buldum...

Selçukmolla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi not 10lite
Konular
0

Hocam yol gösterirseniz sevinirim. Yalnız şöyle bir durum var. Bu iki uygulamanın sembolleri bildirim çubuğunda çıkıyor. İçerik olarakta bileklik bağlandı yazıyor ya. Uygulamaları sonlandırdığımda ilk zaman bu iki bildirimde kayboluyorum. Ama şimdi nekadar sonlandırma yapsamda bildirim çubuğunda kalıyor. Belki arka planda çalışması gerektiğini telefon idrak ediyor ve o şekilde aksiyon alıyordur.
Merhaba arkadaşlar ben burada yeni biriyim herkese selam olsun olay çok basitmiş aslında kafayı yiyecektim bu işi çözene kadar sonunda buldum güvenlik uygulamasını açıyoruz sonra hız arttırma yapıyoruz ama temizleme yapmadan önce altta temizliyecegi uygulamalar dan mi fit yada hangi uygulamayı istiyorsak onun yanındaki tiki kaldırıyoruz yani temizlenecek uygulamaların seçimi de diye biliriz işaret olurya o işte nasıl anlatırım başkada bilemedim yani temizlenecek uygulamanin işaretini kaldırın kısaca sonra sağ üstteki ayar yerine basın orada uygulamaları kilitle seçeneği var içine girince yüklü tüm uygulamalar orda istediğinizi seçip açık duruma getir biti gitti bukadar basitmiş

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-15-22-44-49-921_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-11-15-22-44-49-921_com.miui.securitycenter.jpg
    126,7 KB · Görüntüleme: 145
  • Screenshot_2020-11-15-22-44-42-041_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-11-15-22-44-42-041_com.miui.securitycenter.jpg
    248,6 KB · Görüntüleme: 143
  • Screenshot_2020-11-15-22-44-42-041_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-11-15-22-44-42-041_com.miui.securitycenter.jpg
    248,6 KB · Görüntüleme: 134
  • Screenshot_2020-11-15-22-44-49-921_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-11-15-22-44-49-921_com.miui.securitycenter.jpg
    126,7 KB · Görüntüleme: 133
Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla: Çözüm

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28

Merhaba arkadaşlar ben burada yeni biriyim herkese selam olsun olay çok basitmiş aslında kafayı yiyecektim bu işi çözene kadar sonunda buldum güvenlik uygulamasını açıyoruz sonra hız arttırma yapıyoruz ama temizleme yapmadan önce altta temizliyecegi uygulamalar dan mi fit yada hangi uygulamayı istiyorsak onun yanındaki tiki kaldırıyoruz yani temizlenecek uygulamaların seçimi de diye biliriz işaret olurya o işte nasıl anlatırım başkada bilemedim yani temizlenecek uygulamanin işaretini kaldırın kısaca sonra sağ üstteki ayar yerine basın orada uygulamaları kilitle seçeneği var içine girince yüklü tüm uygulamalar orda istediğinizi seçip açık duruma getir biti gitti bukadar basitmiş

Beyler çok basit çözümü kesin çözüm dür güvenlik uygulamasını açıyoruz sonra hız arttırma yapıyoruz ama temizleme yapmadan önce altta temizliyecegi uygulamalar dan mi fit yada hangi uygulamayı istiyorsak onun yanındaki mavi tiki kaldırın sonra sağ üstteki ayar yerine basın orada uygulamaları kilitle seçeneği var içine girince yüklü tüm uygulamalar orda istediğinizi seçip açık duruma getir biti gitti bukadar basitmiş aslında
teşekkürler söylediğiniz şekilde oluyor gerçekten :)

Oyla:

Papatyasurat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayse
Cihazım
Mi redmi
Konular
0

Hepsini yaptim ama olmadi istisna sayfasinda yine cikmiyor

Oyla:

mahsuncool

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahsun
Cihazım
GM 4G dual
Konular
0
maalesef olmuyor, miui 12 kullanıyorum sırf bu problem yüzünden başka bir rom yükleyeceğim galiba, arka planda çalışmasını istediğim bazı programlar var

Hepsini yaptim ama olmadi istisna sayfasinda yine cikmiyor
çok şükür oldu. aynı bölümde uygulamaları kilitle seçeneği var oradan çalışmasını istediğim programları seçtim :)

Son düzenleme:
Oyla:

saitashi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sait
Cihazım
xiaomi mi note
Konular
0
beyler istisna eklemek icin game turbo uygulamasina giriyoruz sag ustte ayarlar var ona tikliyoruz solda performans modu var oraya basin bellek istisnalari cikiyor ordan istediginiz uygulamayi ekleyebilirsiniz

Oyla:
Üst Alt