- Adım
- Aranan Kan
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Meslek
- Bilişim Öğretmeni
- Konular
- 28
Ekteki resimde bulunan bölüme istisna uygulama nasıl ekleniyor? Basılı tutarak veya tıklayarak diyor xiaomi ama nerde basılı tutuyoruz anlayamadım yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar ben burada yeni biriyim herkese selam olsun olay çok basitmiş aslında kafayı yiyecektim bu işi çözene kadar sonunda buldum...Hocam yol gösterirseniz sevinirim. Yalnız şöyle bir durum var. Bu iki uygulamanın sembolleri bildirim çubuğunda çıkıyor. İçerik olarakta bileklik bağlandı yazıyor ya. Uygulamaları sonlandırdığımda ilk zaman bu iki bildirimde kayboluyorum. Ama şimdi nekadar sonlandırma yapsamda bildirim çubuğunda kalıyor. Belki arka planda çalışması gerektiğini telefon idrak ediyor ve o şekilde aksiyon alıyordur.
Güvenlik>temizleyici(temizleme işlemini yap) >sağ üst köşede çıkan çark işaretine tıkla >2. Sırada istisnalar bulunmakta. TeşekkürlerSS deki bölüme nasıl girdiniz? Adımları yazarsanız konntrol edelim.
Hocam bende istisnalara uygulama ekleyemiyorum mi band 2 kullanıyorum mi fit ve notify band uygulamalarını eklemek istiyorum yukarıda dediklerinizin denemeye çalıştım ama olmuyor mi 6 9.5.6 kullanıyorumsnndcl Yaptığım işlem Mi6 9.5.3.0 romunda idi ve bu şekilde yaptım, Redmi Note 3'de ise 8.3.22 betada paketler kısmında sadece iki tane apk kurulum dosyasını gördü ve dediğiniz gibi olmadı . Sanırım romdan ve cihazdan farkediyor.
ben de aynı şey için denedim ama malesef yolu yok gibi görünüyor ama bi menü var orayı atarım o menüde ayrı ayrı eklemeyi deneyin bir deHocam bende istisnalara uygulama ekleyemiyorum mi band 2 kullanıyorum mi fit ve notify band uygulamalarını eklemek istiyorum yukarıda dediklerinizin denemeye çalıştım ama olmuyor mi 6 9.5.6 kullanıyorum
Hocam yol gösterirseniz sevinirim. Yalnız şöyle bir durum var. Bu iki uygulamanın sembolleri bildirim çubuğunda çıkıyor. İçerik olarakta bileklik bağlandı yazıyor ya. Uygulamaları sonlandırdığımda ilk zaman bu iki bildirimde kayboluyorum. Ama şimdi nekadar sonlandırma yapsamda bildirim çubuğunda kalıyor. Belki arka planda çalışması gerektiğini telefon idrak ediyor ve o şekilde aksiyon alıyordur.ben de aynı şey için denedim ama malesef yolu yok gibi görünüyor ama bi menü var orayı atarım o menüde ayrı ayrı eklemeyi deneyin bir de