Yardım Temiz kurulum?

WoodPecker

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umutcan
Cihazım
RedMi Not 6 Pro
Konular
13
Merhaba arkadaşlar,
9 sürümünden 10a geçtiğim zaman temiz kurulum yapmadım.Telefonun kamerasında ve arayüzünde takılmalar yaşamaya başladım.Sorum şu temiz kurulumu nasıl yapabilirim.Otomatik telefondan geldi 10a güncelleme.

Not:Bl kilit açık degil,rootlu değil.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
bl kilidiniz açık değilse fabrika ayarlarına çevirmenizde çözüm sağlayabilir.

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Merhaba arkadaşlar,
9 sürümünden 10a geçtiğim zaman temiz kurulum yapmadım.Telefonun kamerasında ve arayüzünde takılmalar yaşamaya başladım.Sorum şu temiz kurulumu nasıl yapabilirim.Otomatik telefondan geldi 10a güncelleme.

Not:Bl kilit açık degil,rootlu değil.

Mi flash programı ile fastboot rom indirip telefonu fastboot moda alıp yükleyeceksin. Yok ben uğraşamam dersen telefondan fabrika ayarlarına döneceksin bu işlemede sünnet deriz ama aslolan farzdır
Bu arabaya 2 adet kış lastiği takmaya benzer ! Aslolan 4 adet takmaktir ama kimisi maddiyattan kimisi de önden çekişli, arkaya ne gerek var düşüncesinden dolayı 2 tane takarlar

Oyla:

WoodPecker

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umutcan
Cihazım
RedMi Not 6 Pro
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi flash programı ile fastboot rom indirip telefonu fastboot moda alıp yükleyeceksin. Yok ben uğraşamam dersen telefondan fabrika ayarlarına döneceksin bu işlemede sünnet deriz ama aslolan farzdır
Bu arabaya 2 adet kış lastiği takmaya benzer ! Aslolan 4 adet takmaktir ama kimisi maddiyattan kimisi de önden çekişli, arkaya ne gerek var düşüncesinden dolayı 2 tane takarlar
Bu işlemler için bl root gerekli midir peki ? 720 saat verebiliyormus diye duydum.

Oyla:

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Oyla:

WoodPecker

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umutcan
Cihazım
RedMi Not 6 Pro
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Codaman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
2
Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Normal stock rom yüklerken de BL kilidi açık olmasına gerek var mı ? Bir yanlışlık olmasın ? Arkadaş farklı bir rom atmayacak anladığım kadarıyla . Stock yükleyecek zannedersem.
Mi flash kullanarak atılacak her rom da bootloader kilidi açık olması gerek bence arkadaşın buna ihtiyacı yok telefonun içinden fabrika ayarlarına dondurmesi yeterli olacaktır.

Oyla:

Codaman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
2
Mi flash kullanarak atılacak her rom da bootloader kilidi açık olması gerek bence arkadaşın buna ihtiyacı yok telefonun içinden fabrika ayarlarına dondurmesi yeterli olacaktır.

Gerek yokmuş kardeşim. Zaten olmaması lazım. Biz yazılım değiştirmiyoruz. Yani custom rom atmıyoruz. Stock atacağımız için değişmemesi de lazım zaten .

TR çevirisinde şu yazıyor:

Not: Telefonunuzun kilidini açmadan telefonunuzu Yerel Güncelleme yöntemiyle yükseltebilirsiniz. Yöntem, aşağıda belirtilen durumlar için uygundur: Global Stabil ROM'dan Global Stabil ROM'a Güncelleme, Global Beta ROM'dan Global Beta ROM'a Güncelleme, Global Stabil ROM'dan Global Beta ROM'a Güncelleme ve bunun tersi. Yeniden başlatma sayfasının yanıp sönme işleminden sonra uzun süre yüklenmeye devam etmesi sorunuyla karşılaşırsanız, Kurtarma Moduna girerek tüm verileri silmeyi seçebilirsiniz. Kurtarma Moduna girmek için cihazınızı kapatabilir ve ardından hem Volume + hem de Power düğmelerini aynı anda basılı tutabilirsiniz.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31

Gerek yokmuş kardeşim. Zaten olmaması lazım. Biz yazılım değiştirmiyoruz. Yani custom rom atmıyoruz. Stock atacağımız için değişmemesi de lazım zaten .

TR çevirisinde şu yazıyor:

Not: Telefonunuzun kilidini açmadan telefonunuzu Yerel Güncelleme yöntemiyle yükseltebilirsiniz. Yöntem, aşağıda belirtilen durumlar için uygundur: Global Stabil ROM'dan Global Stabil ROM'a Güncelleme, Global Beta ROM'dan Global Beta ROM'a Güncelleme, Global Stabil ROM'dan Global Beta ROM'a Güncelleme ve bunun tersi. Yeniden başlatma sayfasının yanıp sönme işleminden sonra uzun süre yüklenmeye devam etmesi sorunuyla karşılaşırsanız, Kurtarma Moduna girerek tüm verileri silmeyi seçebilirsiniz. Kurtarma Moduna girmek için cihazınızı kapatabilir ve ardından hem Volume + hem de Power düğmelerini aynı anda basılı tutabilirsiniz.
Arkadaşım o zaman mi flash ile aynı yazılımı yüklemeye çalış bakalım yukleyebilecek misin. Bootloader kilidi açık değilse mi flash yazılımı işlev yapmaz kurtarma modu çok farklı bir bölüm.

Oyla:
Üst Alt