Çözüldü Temassız özelliğini NFC ile yapma

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
Bankanızın uygulaması destekliyorsa kullanabilirsiniz. Enpara şuan için kullandırtmıyor ama çalışmaları devam ediyor bildiğim kadarıyla(şuan sadece İstanbul karta NFC ile aktarabiliyorsunuz). Garanti hesabınız varsa bonus flash ile kullanabilirsiniz.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
NFC ile ödeme hataları için çözümleri de ben söyleyeyim

1- Safetynet geçmeli. Edxposed yüklü ise asla geçmiyor. Banka uygulaması kabul etmiyor(Bazı banka uygulamaları için geçerli örneğin Vakıfbank)

2- USB hata ayıklama kapalı olmalı. Örneğin Vakıfbank bu ayar açık olduğunda işlemi gerceklestirmeyip uygulamadan atıyor

3- HCE cüzdan seçilmeli. Her zaman varsayılan uygulamayı kullan ayarı açık olmalı. Ayrıca ödeme yapacağınız banka uygulaması seçili olması gerekiyor

4- Telefonun kilidi açık olmalı ve her ihtimale karşın banka uygulaması açık ve hesaba giriş yapılmış olması gerekiyor

5- Magisk farklı bir paket adı ile gizlenmesi gerekiyor

blackeagle1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan Yılmaz
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
23
bağlantı & paylaşım ayarlarından güvenli element konumu olarak HCE cüzdanı seçmeyi deneyin
Seçili hocam Vakıfbank gözüküyor
Bankanızın uygulaması destekliyorsa kullanabilirsiniz. Enpara şuan için kullandırtmıyor ama çalışmaları devam ediyor bildiğim kadarıyla(şuan sadece İstanbul karta NFC ile aktarabiliyorsunuz). Garanti hesabınız varsa bonus flash ile kullanabilirsiniz.
Vakıfbank destekliyor gözüküyor yakın zamanda deneyeceğim bakalım inşallah sorun çıkmaz
NFC ile ödeme hataları için çözümleri de ben söyleyeyim

1- Safetynet geçmeli. Edxposed yüklü ise asla geçmiyor. Banka uygulaması kabul etmiyor(Bazı banka uygulamaları için geçerli örneğin Vakıfbank)

2- USB hata ayıklama kapalı olmalı. Örneğin Vakıfbank bu ayar açık olduğunda işlemi gerceklestirmeyip uygulamadan atıyor

3- HCE cüzdan seçilmeli. Her zaman varsayılan uygulamayı kullan ayarı açık olmalı. Ayrıca ödeme yapacağınız banka uygulaması seçili olması gerekiyor

4- Telefonun kilidi açık olmalı ve her ihtimale karşın banka uygulaması açık ve hesaba giriş yapılmış olması gerekiyor

5- Magisk farklı bir paket adı ile gizlenmesi gerekiyor
1. Safetynet geçiyor yeşil hepsi.
2. Kapalı
3. Ayarlar yazdığınız şekilde
4. Bu kadar zahmete girmek yerine kartı vermek daha mantıklı geldi :D
5. Onu da yapmıştım hocam bütün bankacılık uygulamalarına rootu gizledim

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
1. Safetynet geçiyor yeşil hepsi.
2. Kapalı
3. Ayarlar yazdığınız şekilde
4. Bu kadar zahmete girmek yerine kartı vermek daha mantıklı geldi :D
5. Onu da yapmıştım hocam bütün bankacılık uygulamalarına rootu gizledim
Benim yazdığım sizin için değildi genele hitap ediyordu. Bunları yapmanız ayarlara uygulama adını getirmiyor maalesef. Uygulama ile ilgili bir sorun

blackeagle1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan Yılmaz
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
23
Benim yazdığım sizin için değildi genele hitap ediyordu. Bunları yapmanız ayarlara uygulama adını getirmiyor maalesef. Uygulama ile ilgili bir sorun
Biliyorum hocam bende belirtmek istedim

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
hocam bu kadar zahmetli değil benim garanti önce bonusflaştan mobil ödemeyi açtım telefon ayarlardan dokundur ödeden aktif ettim. her ay 50 tl temassızdan dolayı bonus bile geliyor bazen ödemiyor ama bu dediğimde ayda 1-2 defa. Benim geliştirici açık, boot kilidi açık, usb hata ayıklama acık, ama ödüyor ayrıca imai atılı.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
hocam bu kadar zahmetli değil benim garanti önce bonusflaştan mobil ödemeyi açtım telefon ayarlardan dokundur ödeden aktif ettim. her ay 50 tl temassızdan dolayı bonus bile geliyor bazen ödemiyor ama bu dediğimde ayda 1-2 defa. Benim geliştirici açık, boot kilidi açık, usb hata ayıklama acık, ama ödüyor ayrıca imai atılı.
Sorun yaşayanlar için yazmıştım. Vakıfbank kullaniyorum bunlar olmazsa ödeme yapmayabiliyor

blackeagle1903

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğan Yılmaz
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
23
Sorun yaşayanlar için yazmıştım. Vakıfbank kullaniyorum bunlar olmazsa ödeme yapmayabiliyor
Hocam sizde Vakıfbank kullanıyormuşunuz. Bu 4. madde olmazsa hata veriyor mu yoksa bazen mi hata veriyor benimde Vakıfbank merak ettim

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam sizde Vakıfbank kullanıyormuşunuz. Bu 4. madde olmazsa hata veriyor mu yoksa bazen mi hata veriyor benimde Vakıfbank merak ettim
Sitesinde telefonun kilidi açık olsa yeterli diyor ama ben bir türlü o şekil ödeme yapamadım. Hesaba giriş yapmam gerekiyordu

Üst Alt