- Adım
- Zafer
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Sporcu
- Konular
- 38
Ben yanlış anlamışım kusura bakmaArkadaş tam tersini istiyor, ben mi yanlış anladım![]()
Ben yanlış anlamışım kusura bakmaArkadaş tam tersini istiyor, ben mi yanlış anladım![]()
İşte ben varsayılan temayı nereden indireceğimi bilmiyordumSana dediğim gibi işte MIUI'ın sitesinden varsayılan dediğin temayı indirip , Ios temasının içindeki com.whatsapp klasörünü varsayılan temanın içine atacaksın sonra da üstte verdiğim linkdeki gibi yapacaksın. Şu işlemler toplam 3 dakika da hepsi biter ama sen yanlış yolda gidiyorsun .![]()
Kardeşim söylediğim şeyi yap. Bilgisayarla uğraşmana bile gerek yok Kimse takmıyor beni yaİşte ben varsayılan temayı nereden indireceğimi bilmiyordum
[doublepost=1519228818,1519228532][/doublepost]Varsayılan temayı bulamıyorum maalesef.
Ha hocam gördüm de ben cevap vermeyi unutmuşum, o zaman da ayarlar kısmı ve pencereler falan yine asıl uyguladığım temanın arayüzünde kalıyor. Onu ben de düşünmüştümKardeşim söylediğim şeyi yap. Bilgisayarla uğraşmana bile gerek yok Kimse takmıyor beni ya![]()
Evet, ayarlar gibi kısımlar değişmez. Ben sorun etmezsin diye düşünmüştüm.Ha hocam gördüm de ben cevap vermeyi unutmuşum, o zaman da ayarlar kısmı ve pencereler falan yine asıl uyguladığım temanın arayüzünde kalıyor. Onu ben de düşünmüştüm![]()
Sen adını söyle hangi temadan bahsediyorsun?İşte ben varsayılan temayı nereden indireceğimi bilmiyordum
[doublepost=1519228818,1519228532][/doublepost]Varsayılan temayı bulamıyorum maalesef.
Tema - İos 11 V3 (VSM MOD) Tema AlakadarnyaSen adını söyle hangi temadan bahsediyorsun?
Varsayılan diye bahsettiğin tema Limitless teması mı onu soruyorum .Tema - İos 11 V3 (VSM MOD) Tema Alakadarnya
Bu temada ki WhatsApp temasını varsayılan temaya gömmek istiyorum.
Yok. Simgeleri kare olan varsayılan.Varsayılan diye bahsettiğin tema Limitless teması mı onu soruyorum .
asil hallettin onu da yazsaydin keske, ben de wp temasini degistirecem arkadaslarin soykediklerini anladim lakin tema marketten indirdigim temanin mtz dosyasinin kaydedildigi klasoru bulamiyorum.Yok. Simgeleri kare olan varsayılan.
[doublepost=1519235415,1519235372][/doublepost]Ama hallettim ya. Miui Ultimate temasına gömdüm![]()