- Adım
- Zafer
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Sporcu
- Konular
- 38
Ben yanlış anlamışım kusura bakmaArkadaş tam tersini istiyor, ben mi yanlış anladım
Ben yanlış anlamışım kusura bakmaArkadaş tam tersini istiyor, ben mi yanlış anladım
İşte ben varsayılan temayı nereden indireceğimi bilmiyordumSana dediğim gibi işte MIUI'ın sitesinden varsayılan dediğin temayı indirip , Ios temasının içindeki com.whatsapp klasörünü varsayılan temanın içine atacaksın sonra da üstte verdiğim linkdeki gibi yapacaksın. Şu işlemler toplam 3 dakika da hepsi biter ama sen yanlış yolda gidiyorsun .
Kardeşim söylediğim şeyi yap. Bilgisayarla uğraşmana bile gerek yok Kimse takmıyor beni yaİşte ben varsayılan temayı nereden indireceğimi bilmiyordum
[doublepost=1519228818,1519228532][/doublepost]Varsayılan temayı bulamıyorum maalesef.
Ha hocam gördüm de ben cevap vermeyi unutmuşum, o zaman da ayarlar kısmı ve pencereler falan yine asıl uyguladığım temanın arayüzünde kalıyor. Onu ben de düşünmüştümKardeşim söylediğim şeyi yap. Bilgisayarla uğraşmana bile gerek yok Kimse takmıyor beni ya
Evet, ayarlar gibi kısımlar değişmez. Ben sorun etmezsin diye düşünmüştüm.Ha hocam gördüm de ben cevap vermeyi unutmuşum, o zaman da ayarlar kısmı ve pencereler falan yine asıl uyguladığım temanın arayüzünde kalıyor. Onu ben de düşünmüştüm
Sen adını söyle hangi temadan bahsediyorsun?İşte ben varsayılan temayı nereden indireceğimi bilmiyordum
[doublepost=1519228818,1519228532][/doublepost]Varsayılan temayı bulamıyorum maalesef.
Tema - İos 11 V3 (VSM MOD) Tema AlakadarnyaSen adını söyle hangi temadan bahsediyorsun?
Varsayılan diye bahsettiğin tema Limitless teması mı onu soruyorum .Tema - İos 11 V3 (VSM MOD) Tema Alakadarnya
Bu temada ki WhatsApp temasını varsayılan temaya gömmek istiyorum.
Yok. Simgeleri kare olan varsayılan.Varsayılan diye bahsettiğin tema Limitless teması mı onu soruyorum .
asil hallettin onu da yazsaydin keske, ben de wp temasini degistirecem arkadaslarin soykediklerini anladim lakin tema marketten indirdigim temanin mtz dosyasinin kaydedildigi klasoru bulamiyorum.Yok. Simgeleri kare olan varsayılan.
[doublepost=1519235415,1519235372][/doublepost]Ama hallettim ya. Miui Ultimate temasına gömdüm