- Adım
- Metin
- Cihazım
- Redmi note 6 pr
- Konular
- 23
Hocam bulamadım valla mtz siniMTZ atabilir misiniz hocam bakayım?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam bulamadım valla mtz siniMTZ atabilir misiniz hocam bakayım?
Hocam bulamadım valla mtz sini
Hocam bulamadım valla mtz sini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Editörle sldım hocam olur muUygulama - Temaları mtz yedek alma
Uygulama linki MIUI Theme Bungkuser_1.2.apk Arkadaşlar bu uygulama ile xiaomi cihazınızdaki temaları mtz olarak yedek alabilir aldığınız mtz temayı paylaşabilir düzenleyebilirsiniz. Yedek aldığınız mtz tema Miui klasöründe Bungkuser adlı klasöre yedeklenir. Uygulama Root izini ile çalışır...forum.miuiturkiye.net
Test edebilir misiniz hocam? MIUI 11'de olduğum için ben test edemiyorum.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Editörle sldım hocam olur mu
Test ettim oldu hocam saol nasıl yaptınızTest edebilir misiniz hocam? MIUI 11'de olduğum için ben test edemiyorum.
Test ettim oldu hocam saol nasıl yaptınızTest edebilir misiniz hocam? MIUI 11'de olduğum için ben test edemiyorum.
Teşekkür ederim hocam ;Hocam elinize sağlık bende tam tersini yapmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
Tamamdır hocam bu paylaşımı görünce bende öyle düşündüm ama emin olmak için sordum çok teşekkür ederim tema yaptım da mağazaya yüklerken yüklediğiniz tema miui 11 değil dediTeşekkür ederim hocam ;
MIUI 11 için <uiVersion>9</uiVersion> yapmanız gerekiyor.
MIUI 10 için ise <uiVersion>8</uiVersion> yapmalısınız.
Ekteki xml kodunu tema adı ve isim kısmını kendinize göre deneyip deneyinArkadaşlar ustalarim merhaba cihazimda stabil miui12 eu rom var fakat tema uyarlanmiyor yardimci olabilecek varmi?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.