rom yükler gibi güncelleme dosyası gösteriyorum update 99 dan zip failed hatası veriyor hala layı anlamadım flaşlama olayınıRom yükler gibi yükleyeceksiniz. Sıfırlama yapmayınız
rom yükler gibi güncelleme dosyası gösteriyorum update 99 dan zip failed hatası veriyor hala layı anlamadım flaşlama olayını
Bu modda genel hata herhalde. Bir kaç kişide aynı hatayı almış. Ben tema indirmediğim için bir bilgim yok o konuda. ifont modülü dene onda sorunsuzdu herhaldehocam bende galaxy I9300 s3 var mıuı7 versiyonu 6.5.13 paralı temaları bedava indiriyorum temayı uyguluyorum çok geçmeden varsayılana geri dönüyor
Bilinmeyen kaynakları etkinleştirirseniz 3. parti uygulamaları(apk) yükleyebilirsiniz ama flaşlama yapamazsınız. Flaşlama için cwm şarttır..Rootsuz cihazlar için 3. Parti uygulamaları yüklemenin yolu var mı ? Note 3 Pro kullanıyorum ve çoğu uygulama simgesinin arka planı beyaz ve küçük. Bu durumdan rahatsızlım. Rootlamak ta istemiyorum
Redmi Note 3 Pro
Sitede çok konu var bunun için. Biraz araştırma ile sonucu bulabilirsinizÜçüncü parti kaynaklardan gelen temalar yuklenmemektedir uyarısı veriyor
Redmi Note 3 Pro