- Adım
- M.Mustafa
- Cihazım
- Poco F5 Pro, MI
- Meslek
- Grafiker
- Konular
- 25
Evet cevapları bekliyorum
Hocam ekran kaydedip baksam miui 11 var bende aradım aradım bulamadımTema uygulaması / mi hesabı/ temalar/alt kısmında içe aktar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam ekran kaydedip baksam miui 11 var bende aradım aradım bulamadım
Temalar hakkında bilgi için
Rehber - Temalar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Forumda sürekli temalar hakkında sorulan sorular ve cevapları aşağıdaki gibidir. Aklınıza takılan soruları sormanız halinde diğer üyelere rehber olması açısından konuya eklenecektir. WhatsApp sürümünüz ile ilgili bir sorun var hatası Cevap: Kullandığınız tema Whatsapp arayüzü...forum.miuiturkiye.net
Hocam yeri değil belki ama ufak bir şey danışabilirmiyim, yeni konu açıp fazlalık yapmayım.
Miui designer den onay alıp root olmadan harici tema yükleye bilmek için forumda aşağıda bağlantısını vereceğim temayı gönderdim editör onayına fakat onay almadı sebep olarak ta aşağıdaki uyarı yazıyor. Duvar kağıdı eksik gibi bir uyarı anladığım kadarı ile. Designer olmak için onaylattıra bileceğim bir tema yada yöntem biliyormusunuz?
Launcher wallpaper is missing in your theme, please add it and re-upload, thanks!
Tema paylaşım konusu
Tema - Dark Nice V10 Tema
Tasarımcı Celio2xL Yükleme talimatı Mtz dosyasını indirin Temalar uygulamasına girip içe aktar seçin ve uygulayın Resmi (Global) Romlarda çalışmaz.forum.miuiturkiye.net
Hocam normalde duvar kağıdı olmasa bile tema onaylanır uygulama marketinden bakarsanız görürsünüz.
Tema onayı başkasının teması ile onaya gönderirseniz sorun olur
Biliyorum hocam birazcık hakka girmiş oluyoruz, kestirmeden yapayım dedim. Fakat belirttiğim gibi onaylanmama sebebi duvar kağıdı eksik yazıyor. Bu yüzden sorma gereği hissettim.
Aslında PC de Tema editörü v10 yüklü fakat çeviri işi pek iyi yapılmadığı ve bir çok yer çince olduğu için beceremedim, basit birşey yapıp göndereyim dedim onda da "failed" hatası alıyorum. Neyse başka bir yoluna bakayım en iyisi. Olmadı son çare root. Teşekkürler