Yardım Temadan temaya değişen durum çubuğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

napolyonparasi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Ögrenci
Konular
20
Merhaba okular. Miui tema uygulamasından indirdiğim temaslarda durum çubuğu 5x3 5x4 4x3 vb şekilde olabiliyor. Bir temanın sadece durum çoğunu kullanmak istiyorum sslerde 5x3 iken uyguladığım vakit 4x3 oluyor. Ama temayı tümüyle uyguladığımda 5x3 oluyor sadece bu temada oluyor bu sorunu nasıl geçerim sadece durum çubuğunu kullanmak istiyorum ve 5x3 şeklinde.
Dipnot: başka bir temanın durum çubuğu aktif şuan o 5x3 şeklinde bunda sorun yaşamıyorum ve bunun sebebi nedir?

napolyonparasi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Ögrenci
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam temalar uygulamasına girin, sağ alt köşede bulunan simgeye tıklayın, ekrana gelen seçenekler içinden "Temayı Özelleştir" i seçin daha sonra "Durum Çubuğu" yazan yere tıklayın ve kullanmak istediğiniz temayı seçin.

Oyla:

napolyonparasi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Ögrenci
Konular
20
Hocam temalar uygulamasına girin, sağ alt köşede bulunan simgeye tıklayın, ekrana gelen seçenekler içinden "Temayı Özelleştir" i seçin daha sonra "Durum Çubuğu" yazan yere tıklayın ve kullanmak istediğiniz temayı seçin.
Bunu zaten biliyorum hocam demek istediğim temanın ekran görüntüsünde 5x3 iken sadece durum çubuğunu kullandığım vakit 4x3 oluyor

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Bunu zaten biliyorum hocam demek istediğim temanın ekran görüntüsünde 5x3 iken sadece durum çubuğunu kullandığım vakit 4x3 oluyor
Şimdi anladım hocam :) Tema kaynaklı bir sorun geliştirici arkadaşa geri bildirimde bulunun isterseniz. Ama normal şartlarda MIUI bu gibi değişiklere mağazaya yüklerken izin vermiyor. Sanırım bu bahsettiğiniz SS yanlıştır diye düşünüyorum.

Oyla:

napolyonparasi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Ögrenci
Konular
20
Hayir
Şimdi anladım hocam :) Tema kaynaklı bir sorun geliştirici arkadaşa geri bildirimde bulunun isterseniz. Ama normal şartlarda MIUI bu gibi değişiklere mağazaya yüklerken izin vermiyor. Sanırım bu bahsettiğiniz SS yanlıştır diye düşünüyorum.
Hayır temadan temaya değişiyor şuan güncel kullandığım 5x3 ve sadece durum çubuğunu kullanıyorum temayı uygulamadım direkt ama bu temada sadece durum çubuğunu kullandığımda olmuyor yalnızca temayı komple uyguladığımda 5x3 oluyor.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hayir

Hayır temadan temaya değişiyor şuan güncel kullandığım 5x3 ve sadece durum çubuğunu kullanıyorum temayı uygulamadım direkt ama bu temada sadece durum çubuğunu kullandığımda olmuyor yalnızca temayı komple uyguladığımda 5x3 oluyor.
O zaman temanın paylaşımı kapalı veya kullandığınız rom ile ilgili olabilir hocam, aklıma başka bir durum gelmiyor.

Oyla:

napolyonparasi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
Xiaomi mi6
Meslek
Ögrenci
Konular
20
O zaman temanın paylaşımı kapalı veya kullandığınız rom ile ilgili olabilir hocam, aklıma başka bir durum gelmiyor.
Sanırım sinir bozucu durum olarak kalacak bu genede teşekkür ederim

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt