Yardım Tema yuzunden telefon acilmiyor

kanka07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global stabil 8.5.4.0
Telefon Modeli
Red mi note 4
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi note 4 telefonuma theme editor for miui ile 3.parti tema yukledim temanin adi crimson v11 final versiyonu.Telefon ekrani dondu reset attim telefon aciliyor mi logosu gorunuyor ama ekran isigi yanmasina ragmen ekran gelmiyor .Ekrana cift tiklamayla isik yaniyor.ses kisma ve guc tusuyla ekran goruntusu alma sesi geliyor.

DarkLegion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Hocam şifre olmasa bilgisayara takıp neyiniz varsa alın dicemde şifre olduğu için bilgisayar içini görmez.(Telefonun cihaz kilidi açılmadan bilgisayar depolamaya erismiyor)
Hocam twrp yüklemeye çalışsa cihaz ne tepki verir?

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Hocam twrp yükleme konusunda az buçuk bı bilgim var.Arkadasin dediği olay şu.Hersey açık Sadece ekrana görüntü gelmiyo diyor.Aslinda çok basit bir yöntem var hani ezbere biliyorsa şifrenin ekrandaki yerlerini öyle açabilir ve içindeki bilgileri alabilir. Twrp yükleme olanağı var aynı normal telefon gibi ama sonrasında twrp ekranı gelir mi onu bilmiyorum.Belkide ekranı bozdu tema onuda düşünmek lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yükledikleri tema uygulaması bozuk hocam yani tek çözüm ya twrp ile neyi varsa yedeklemek ve geri yüklemek (Bı fayda etmez yedekleme aynı olayı tekrarlatir.) Yada yukarda belirttiğim yöntemi izlemek.En kötü ihtimal sıfırlama zaten
Hocam twrp yüklemeye çalışsa cihaz ne tepki verir?

Oyla:

kanka07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
3
Hocam twrp yükleme konusunda az buçuk bı bilgim var.Arkadasin dediği olay şu.Hersey açık Sadece ekrana görüntü gelmiyo diyor.Aslinda çok basit bir yöntem var hani ezbere biliyorsa şifrenin ekrandaki yerlerini öyle açabilir ve içindeki bilgileri alabilir. Twrp yükleme olanağı var aynı normal telefon gibi ama sonrasında twrp ekranı gelir mi onu bilmiyorum.Belkide ekranı bozdu tema onuda düşünmek lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yükledikleri tema uygulaması bozuk hocam yani tek çözüm ya twrp ile neyi varsa yedeklemek ve geri yüklemek (Bı fayda etmez yedekleme aynı olayı tekrarlatir.) Yada yukarda belirttiğim yöntemi izlemek.En kötü ihtimal sıfırlama zaten
Ekranda sorun yok cunku acilana dek mi logosu gorunuyor

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Hocam şifreniz pinse zaten yerini ezbere biliyorsunuzdur.Bilgisaraya bağlayıp fotoğraf video ve neleriniz varsa onları alabilirsiniz.

Oyla:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Twrp yüklü ise ana dizinde miui klasörünü yada miui klasörü içindeki theme klasörünü silin stok temaya dönecektir.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Hocam kendisine sordum twrp yüklü değilmiş.
Twrp yüklü ise ana dizinde miui klasörünü yada miui klasörü içindeki theme klasörünü silin stok temaya dönecektir.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt