Çözüldü Tema Yüklemede Hata Veriyor

VolkanTurkut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
VolkanTURKUT
Cihazım
Redmi Note 5A P
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.2
Telefon Modeli
Redmi Note 5A Prime
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yeni bir tema yaptım ve designe.xiaomi ye yükledim ama sonra temaya birşey eklemeyi unuttum ve yüklediğim temayı siteden silip yenisi yüklemeye çalıştım ama "Error:Continental designers are invited to upload or update theme at the New Edition Designer Station" hatasını verdi bende isim değiştirip tekrar denedim ama bişi değişmedi yardım edebilir misiniz acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Temanız sistemden silinmemiş sanırım hocam. İsmini değiştirseniz bile aynı temayı yüklemeye çalıştığınız için bu hatayı verir. Designer Hesabınızdan çıkış yapın ve farklı bir tarayıcı üzerinden deneyiniz. Birde ismini tema klasörün içinde bulunan xml dosyası içinde değiştirdiniz değil mi?

Oyla:

VolkanTurkut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
VolkanTURKUT
Cihazım
Redmi Note 5A P
Meslek
Öğrenci
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temanız sistemden silinmemiş sanırım hocam. İsmini değiştirseniz bile aynı temayı yüklemeye çalıştığınız için bu hatayı verir. Designer Hesabınızdan çıkış yapın ve farklı bir tarayıcı üzerinden deneyiniz. Birde ismini tema klasörün içinde bulunan xml dosyası içinde değiştirdiniz değil mi?
Evet hocam xml den değiştirdim

Yardımınız için çok teşekkürler hocam sizin dediğiniz gib sanırım dün gece sil der demez yenisini yüklemeye çalıştığım için olnuş şimdi denedim oldu büyük ihtimal dün gece tam silinmediği içndir

Son düzenleme:
Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Evet hocam xml den değiştirdim

Yardımınız için çok teşekkürler hocam sizin dediğiniz gib sanırım dün gece sil der demez yenisini yüklemeye çalıştığım için olnuş şimdi denedim oldu büyük ihtimal dün gece tam silinmediği içndir
Geçmiş olsun hocam, onaylansın burada görmek isteriz o zaman ;)

Oyla:

VolkanTurkut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
VolkanTURKUT
Cihazım
Redmi Note 5A P
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Geçmiş olsun hocam, onaylansın burada görmek isteriz o zaman ;)
Paylaşırım tabi ki de benim telefonum da miui 11 olmasına rağmen bazı ikonlar beyaz kare içindeydi bende düzeltmek için tema yaptım

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Paylaşırım tabi ki de benim telefonum da miui 11 olmasına rağmen bazı ikonlar beyaz kare içindeydi bende düzeltmek için tema yaptım
Bu işler öyle başlar hocam, dur kendime göre bir şeyler yapayım derken bir bakmışsınız ortaya mükemmel bir tema çıkmış :) Daha sonrasında bu işten zevk alarak, daha güzel temalar üretmeye başlamışsınız :$

Oyla:

VolkanTurkut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
VolkanTURKUT
Cihazım
Redmi Note 5A P
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Bu işler öyle başlar hocam, dur kendime göre bir şeyler yapayım derken bir bakmışsınız ortaya mükemmel bir tema çıkmış :) Daha sonrasında bu işten zevk alarak, daha güzel temalar üretmeye başlamışsınız :$
Hocam benim telefonumda dark mod da olmasına rağmen ayarlar beyaz bunu düzeltmek için temada ayarları siyahlaştırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim nereden bi bilginiz var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-02-18-32-52-553_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-02-02-18-32-52-553_com.android.settings.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam benim telefonumda dark mod da olmasına rağmen ayarlar beyaz bunu düzeltmek için temada ayarları siyahlaştırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim nereden bi bilginiz var mı?
Aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz hocam.

Oyla:
Üst Alt