- Adım
- Görkem
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 14
Arkadaşlar bu indirdiğimiz mtz uzantılı temaları nasıl yüklüyoruz bi türlü yapamadım
Rica ederimTamamdır hocam oldu teşekkür ediyorum
Valla hocam eski haline falan dönmedi hala devam ediyor aynı temaHocam global romdaysanız 1 saat içinde varsayılan temaya geri döner. Siz ta costum rom kullanacaksınız yada tema designer olup, kendi yaptığınız bir tane temayı yükleyip onaylatırsanız 3.parti tema yükleyebilirsiniz.
Boot animasyon lu temalarda boot animasyon çalışmıyor hocamMiRape ADLI UYGULAMA ÜZERİNDEN DEFAULT TEMA OLARAK KURABİLİRSİNİZ?
Hocam kendi temami bir temayı mi editör ile değiştirdim yükle dedim olmadı siteye yükleyeceğim ve onaylanacak bir tema var ise yardımcı olabilirmisiniz 3.parti temaları yüklemek için sadece tema yükleme işlemi kaldı ama ne yaptım sa olmadı bana upload edeceğim bir tema verebilirmsnzHocam global romdaysanız 1 saat içinde varsayılan temaya geri döner. Siz ta costum rom kullanacaksınız yada tema designer olup, kendi yaptığınız bir tane temayı yükleyip onaylatırsanız 3.parti tema yükleyebilirsiniz.
Çok iyi ozaman hocam. Eskiden böyleydi ama belki güncellemeye düzeltmişlerdir.Valla hocam eski haline falan dönmedi hala devam ediyor aynı tema
Malasef hocam, bende mi theme Editor ile bir tane yapmıştım. Onu onaylattım. Hani sadece 3.parti tema yükleyebileyim diye yapmıştım. Sizde bir deneyin hocam tema yapmayı isterseniz. Ama acaip sabır gerekiyor onaylatmak içinHocam kendi temami bir temayı mi editör ile değiştirdim yükle dedim olmadı siteye yükleyeceğim ve onaylanacak bir tema var ise yardımcı olabilirmisiniz 3.parti temaları yüklemek için sadece tema yükleme işlemi kaldı ama ne yaptım sa olmadı bana upload edeceğim bir tema verebilirmsnz
indirdim uyguluyor süre sonra kalkıyor kalıcı çözümler varmiTamamdır hocam oldu teşekkür ediyorum