- Adım
- hami
- Cihazım
- redmi note 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 0
Şuan lider Nokia güncellemede ama xiaomi de 2 3 de falan yani güncelleme konusunda uğraşıyorlar
Kaka xioami AHAHAHAHAHAHASiz değiştirmeyi kafanıza koymuşsunuz bizden de evet kesinlikle laflarını bekliyorsunuz. Kesinlikle değiştirin hocam pis Xiaomi kaka xiaomi
Meizu16 th ya kesinlikle geçmelisiniz, Xiaomide sadece milyon tane Tema var, Meizu da ise 10 milyon...şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullanınBu forumdaki arkadaşların ve abilerin yorumları benim için çok değerli. Beta programı bittiğinden beri telefondan zevk alamıyorum üstüne bir da temalardaki üçüncü parti kaynak sorunu çıkınca Xiaomi den vazgeçme kararı aldım. Meizu 16 th ye geçmeyi düşünüyorum, sizce geçmeye değer mi değerse 2000 lira civarına siz olsanız ne alırsınız. Şimdiden teşekkürler.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepimiz miArkadaşlar hepiniz akıl vermişsiniz CUSTOM ROM yükleyin diye. Fakat arkadaş Note 8 Pro kullanıcısı ve bildiğim kadarıyla o cihaz için custom rom yok
Hepimiz mi
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Şuan kullandığım rom'da 3.parti tema yükleniyor ve kullandığım rom baya stabil çünkü Endonezya rom arındırılarak ve birkaç özellik eklenerek hazırlanmış.Arkadaşlar hepiniz akıl vermişsiniz CUSTOM ROM yükleyin diye. Fakat arkadaş Note 8 Pro kullanıcısı ve bildiğim kadarıyla o cihaz için custom rom yok