- Adım
- Sercan
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Konular
- 129
Sarı çizgi normalde beyaz, Android 10 ile gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.. Tam ekran hareketleri için, yani sistemle ilgili hocam, sarı olmasının sebebi tema..Bu sarı çizgi romun özelliği mi yoksa tema mi
Hocam sürekli kullanıyorum, anlatım bozukluğu yaptim sanırım kusura bakmayın. Sarı olması romun özelliği mi temanın özelliği mi demek istemiştim. Temayı atabilir misiniz bana özeldenSarı çizgi normalde beyaz, Android 10 ile gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.. Tam ekran hareketleri için, yani sistemle ilgili hocam, sarı olmasının sebebi tema..
Bana gelsin de link yada dosya olarak farketmez benim için ameliyat masasına yatırayım bir o temayıEstağfurullah hocam, hemen atıyorum daha doğrusu link vereyim upload etmiştim zaten.. Özelden dosya atamıyoruz.
Ameliyat başarılı geçti hocam , buldum bile ben . Zamanında biraz aramıştım ama sonra bırakmıştım aramayı . Hangi temalarda değişiyor bilmiyorum, piyasadaki temaları takip etmiyorum . Stock temaya yakin çok cafcaflı olmayan kendi yaptığım bi tema kullanıyorum çünkü. Neyse lafı çok uzattım kodu vereyimSekko, bu arada o çizgi her zaman değişiyor başka Temalar ile ve yanlış hatırlamıyorsam mtz dosyasının içinden Com.android systemiu dosyasından values. Xml mi böyle bişi vardı oradan.. Ama emin değilim.