- Adım
- .
- Cihazım
- .
- Meslek
- .
- Konular
- 37
Üstad tema link paylaşmanız mümkün müResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İşaretlediğim yerlerin kodlarını kullandım
Üstad tema link paylaşmanız mümkün müResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İşaretlediğim yerlerin kodlarını kullandım
ekledim hocam teşekkürlercom.android.systemui/theme_values.xml
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Kod:<color name="qs_detail_buttons_text_color">#fffffffff</color>
<dimen name="recents_empty_text_size">30.0sp</dimen>
Temayla olmuyor maalesefÖncelikle emeğinize sağlık. Teşekkürler. Saatin konumunu değiştirmek için ne yapmak gerekiyor?
Mesela saati durum çubuğunda ortaya alıp, wifi gibi simgeleri de sola almak için hangş koda ihtiyaç var?
Cihaz neÖncelikle emeğinize sağlık. Teşekkürler. Saatin konumunu değiştirmek için ne yapmak gerekiyor?
Mesela saati durum çubuğunda ortaya alıp, wifi gibi simgeleri de sola almak için hangş koda ihtiyaç var?
Arkadaşlar iOs dan ilk defa android e geçtim, Ben eski iOs tema icon'larımı MI 9 dada kullanmak istiyorum iconlar kalın modern benim için çok özel
Sizden ricam bunun olabileceğini söyleyin ve nasıl yapılacağını kısaca özetleyinGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
<color name="action_bar_tab_title_highlight_text_color">#ff007aff</color>