Yardım Tema hakkında

luckyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
John
Cihazım
Redmi 10c
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 13
Telefon Modeli
Redmi
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamlar yeni kullanici oldugum icin soru biraz basit gelebilir,tema seçereken cihazin modeliyle,miui sürümüyle vs bunlarla uyumlumu olmasi lazim ?Birde bazi temalarin kilit ekranlarinda sacma sapan widgetler oluyor temanin içinde geliyor bunlar kaldirilamiyormu yani tema ayari diye birsey varmi ? Son olarak bazi temalar 3-5mb bazilari 50mb temalarin cihazi yormasi kasmasi gibi bir durum varmi m

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
Merhaba,

1- Tema mağazasındaki bi çok tema uyumludur. Bazılarında ise tasarımcı temayı uyumlu hale getirmediği için bildirim paneli, (xiaomi arama yı kullananlar için) uyumsuzluk hatası verir.

2- Temalar özelleştirilebilir. Kilit ekranı farklı bir temadan, ikonlar farklı bir temadan. Bunun için tema uygulamasını açıp hesabınızın olduğu kısımdan tema bileşeni aylarından değiştirebilirsiniz.

3- Tasarımcının yapmış olduğu yerlere göre tema boyutu değişir. Bazı temalar baştan aşağı bazıları ise kısmi olarak yapılır. (Tasarımcı ya kalmış bir durum.) Ayrıca bazı temalar kısmi yerleri için diyorum kod ile bazıları ise png ya da webpe uzantılı yapıldığı için

Oyla:

luckyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
John
Cihazım
Redmi 10c
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

1- Tema mağazasındaki bi çok tema uyumludur. Bazılarında ise tasarımcı temayı uyumlu hale getirmediği için bildirim paneli, (xiaomi arama yı kullananlar için) uyumsuzluk hatası verir.

2- Temalar özelleştirilebilir. Kilit ekranı farklı bir temadan, ikonlar farklı bir temadan. Bunun için tema uygulamasını açıp hesabınızın olduğu kısımdan tema bileşeni aylarından değiştirebilirsiniz.

3- Tasarımcının yapmış olduğu yerlere göre tema boyutu değişir. Bazı temalar baştan aşağı bazıları ise kısmi olarak yapılır. (Tasarımcı ya kalmış bir durum.) Ayrıca bazı temalar kısmi yerleri için diyorum kod ile bazıları ise png ya da webpe uzantılı yapıldığı için
Oncelikle cevaplar icin tesekkurler hocam.Deneyerek uygun temayi bulmak lazim yani birde yanlis anlamadiysam 40-50mb lik temalarin uyumsuz olma ihtimali daha yuksek detayli oldugu icin cunku benim cihaz direk magazadan alinma hic kurcalanmamis yani icinde google telefon uygulamasi falan var bahsettigin xiaomi uygulamalari yok.En stabil olanlar 5-10mb lik temalar sanirim.

Oyla:

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
Oncelikle cevaplar icin tesekkurler hocam.Deneyerek uygun temayi bulmak lazim yani birde yanlis anlamadiysam 40-50mb lik temalarin uyumsuz olma ihtimali daha yuksek detayli oldugu icin cunku benim cihaz direk magazadan alinma hic kurcalanmamis yani icinde google telefon uygulamasi falan var bahsettigin xiaomi uygulamalari yok.En stabil olanlar 5-10mb lik temalar sanirim.

Dosya boyutunun küçük, ya da büyük olması uyumlu ya da uyumsuz olacağı anlamına gelmiyor.
Hazırlamış olduğum bir kaç tema. Alt kısımlarda boyutlarını görebilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

luckyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
John
Cihazım
Redmi 10c
Konular
13
Dosya boyutunun küçük, ya da büyük olması uyumlu ya da uyumsuz olacağı anlamına gelmiyor.
Hazırlamış olduğum bir kaç tema. Alt kısımlarda boyutlarını görebilirsiniz.

Hocam ben telefondan temalara girince boyle detay yazmiyor hiç acaba miui uyeligim yok diyemi yazmiyor? Asagiya ekliyorum ekran goruntusunu bende boyle gozukuyor.Birde mesela temayi kurdugumda kilit ekrani kisa yolu fener ve kamera olarak geliyor ama bir işe yaramiyorlar aktif degiller yani bu uyumsuz oldugunumu gosterir temanin?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-05-02-19-30-22-201_com.android.thememanager.jpg
    Screenshot_2023-05-02-19-30-22-201_com.android.thememanager.jpg
    483,8 KB · Görüntüleme: 9
Oyla:

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
595
Hocam ben telefondan temalara girince boyle detay yazmiyor hiç acaba miui uyeligim yok diyemi yazmiyor? Asagiya ekliyorum ekran goruntusunu bende boyle gozukuyor.Birde mesela temayi kurdugumda kilit ekrani kisa yolu fener ve kamera olarak geliyor ama bir işe yaramiyorlar aktif degiller yani bu uyumsuz oldugunumu gosterir temanin?
Ekran görüntüsü atmış olduğunuz temayı indirdim. Kilit ekranı El feneri ve kamera çalışıyor.
Benim atmış olduğum ekran görüntüsünü siz göremezsiniz.

Oyla:

luckyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
John
Cihazım
Redmi 10c
Konular
13
Ekran görüntüsü atmış olduğunuz temayı indirdim. Kilit ekranı El feneri ve kamera çalışıyor.
Benim atmış olduğum ekran görüntüsünü siz göremezsiniz.
Tamamdir hocam sagol cevaplar icin en iyisi deneyerek bulayim kafama gore bir tema.Sade fazla kurcalanmamis bir tema işimi gorur.

Oyla:
Üst Alt