Varsayılan temalar sisteme gömülü olarak geliyor ve Varsayılan temalar mtz olarak aldığınızda temanın tamamını almaz hocam tema yüklemek için eu rom yada farklı custom roma geçmeniz gerekliHayırlı akşamlar
Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Cihazda ön yüklü gelen Klasik ve Limitsiz isimli iki tane tema var.
Global rom kullanıyorum. Hatta yarım saat kadar önce Endonezya 11.0.2.0 (PGGIDXM) rom yükledim
3. Parti temaları yükeyemiyoruz. Yüklesek bile 1 saat kadar sonra varsayılana geri dönüyor. Bu nedenle ben de varsayılan tema üzerinde değişiklik yapmak istiyorum. Özellikle durum çubuğundaki wifi ve mobil sinyal sembollerini (esasen renklendirmek istiyorum)
Miui Theme Editor isimli mobil uygulama ile farklı mtz uzantılı temalar üzerinde değişiklik yapabiliyorum. Ancak bu iki yani Klasik ve Limitsiz isimli temaların mtz. dosyarını bulamadım.
Ayrıca bulup düzenleme yaptığım taktirde ikinci bir dosya oluşturuyor o da yine 1 saat kadar sonra varsayılan temaya dönüyor.
Bu işlemleri kalıcı olarak (durum çubuğu sembolleri renklendirme değiştirme vs) nasıl yapabilirim.
TEŞEKKÜRLER
Varsayılan temalar sisteme gömülü olarak geliyor ve Varsayılan temalar mtz olarak aldığınızda temanın tamamını almaz hocam tema yüklemek için eu rom yada farklı custom roma geçmeniz gerekli
Allah cümlemizden razı olsun hocam
Günaydın hayırlı sabahlarAgit kardeşim senden bir şey istesem zahmet olmazsa eğer
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
fotoğraftaki avatarı biraz daha büyütüp (yüklenince görüntüdeki gibi olmuyor, küçük görünüyor) bilgilerin bulunduğu satırı biraz daha aşağı alabilirmisin acaba.
Ben bir türlü yapamadım. XML dosyasındaki kodlardaki değerleri büyütüyorum ancak uygulayamıyorum. Biraz büyoyor bu defa da avatar ile yazılar bir birine giriyor. Yapabilirim dersen eğer com.android.incallui dosyasını buradan gönderirim.
Günaydın hayırlı sabahlar
Siz dosyayı gönderin link olarak bakayım
Normal olarak yükleyemediğim için uzantısını zip olarak değiştirdim ve yükledim. XML dosyalarının kodları üzerinde değişiklik yaptığım iki tane daha (isimlerinin sonu 1 ve 2 olan dosyalar) farklı dosya var onları da yüklüyorum nerde hata yaptığımı söylemeniz için belki işinize yarayabilir.
Dosyada Avatar boyu büyük daha da büyük mü olsun istiyorsunuz
Kodlar aşağıdaki gibidir
<dimen name="call_info_avatar_margin_top">25.0dip</dimen>
<dimen name="incoming_avatar_diameter">259.0dip</dimen>