Rica ederim hocam keyifli kullanımlar dilerim.Ellerin dert görmesin kardeş ..Çok aradım nette bulamadım ama burda buldum çok çok teşekkür ederim.
Evet arkadaşlar tema editörü herkes kullansın diye Türkçe olarak düzenledim %90-95 Türkçeleştirdim. Türkçe karakter sorunu giderilmiştir.
Ekteki görsellerdeki gibi oldu faydalı olması dileğiyle.
Güncel Sürüm :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Daha önce indirenler sadece bu dosyayı indirip MIUINewThemeEditor_20.1.17_1579258699-TR-V3\20.1.17_1579258699 yolundaki dosya ile değiştirmesi yeterlidir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Programın Açılmaması Durumunda Javayı Güncelleyin:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ve işletim sisteminizin güncel olmasına dikkat edin.
Not: Çeviri Sadece MIUI11 olarak düzenlenmiştir. Sıfırdan tema yaparken versiyon kısmı MIUI11 olmasına dikkat edin. ( MIUI 10 ) Kısmı Çince olarak çevirilmemiştir.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bugün Mr.cakmak hocam deneme sonucunda tema editör kapanma sorununu temayı sürükle bırak yöntemi ile çözmüş durumda.Aynı sorun bende de var, tek olmadığıma sevindim. Umarım bir çözüm bulabiliriz.
Ben designer kaydını yaptım ancak e-posta ile birşey göndereceklerdi gelmedi onu nasıl yapabilirimEvet arkadaşlar tema editörü herkes kullansın diye Türkçe olarak düzenledim %90-95 Türkçeleştirdim. Türkçe karakter sorunu giderilmiştir.
Ekteki görsellerdeki gibi oldu faydalı olması dileğiyle.
Güncel Sürüm :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Daha önce indirenler sadece bu dosyayı indirip MIUINewThemeEditor_20.1.17_1579258699-TR-V3\20.1.17_1579258699 yolundaki dosya ile değiştirmesi yeterlidir.
Programın Açılmaması Durumunda Javayı Güncelleyin:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ve işletim sisteminizin güncel olmasına dikkat edin.
Not: Çeviri Sadece MIUI11 olarak düzenlenmiştir. Sıfırdan tema yaparken versiyon kısmı MIUI11 olmasına dikkat edin. ( MIUI 10 ) Kısmı Çince olarak çevirilmemiştir.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hocam designer a girip kontrol ettiniz mi? Bütün bilgileri hatasız bir şekilde girdiğinizde onaylanır.Ben designer kaydını yaptım ancak e-posta ile birşey göndereceklerdi gelmedi onu nasıl yapabilirim
Evet hocam resim felan herşeyi yaptım eğer olmassa başka mi hesabı ile yaparımHocam designer a girip kontrol ettiniz mi? Bütün bilgileri hatasız bir şekilde girdiğinizde onaylanır.
Hocam biraz bekleyin Corona virüsü yada miui 12 çıkışı ile alakalı bir durum olabilir yeni hesap alırsanız telefon ve e-posta hesabından dolayı sorun olabilir.Evet hocam resim felan herşeyi yaptım eğer olmassa başka mi hesabı ile yaparım