Telefonunuzu Root etmek için 6 sebep

cmadencan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Celaleddin
Cihazım
Redmi5+
Konular
12
Cvp: Telefonunuzu Root etmek için 6 sebep

Root etmek tabiri çok yanlış, admin etmek gibi bir şey oluyor. Yani windows için admin ne ise linux içinde root o anlama geliyor. Sonuç olarak root etmek yerine root yetkisi almak daha doğru olacaktır.

Baron

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Galaxy Ace
Konular
16

cmadencan pid=3708 dateline=1403280348' Alıntı:
Root etmek tabiri çok yanlış, admin etmek gibi bir şey oluyor. Yani windows için admin ne ise linux içinde root o anlama geliyor. Sonuç olarak root etmek yerine root yetkisi almak daha doğru olacaktır.
Haklısınız hocam ama artık herkes root yaptım,rootladım filan diyor.Bu saatten sonra tam olarak öğrenilse de herkes alıştığı dili kullanıyor.Bilginiz için teşekkür ederim :)

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94

gerekli bilgi paylaşımı için teşekkürler.kullandığım bütün android cihazlarımda hep root yapmışımdır.gerçekten çok faydası oluyor

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Şahsen bu telefonu üzme meselesine pek katılmıyorum... Root olmadan android telefon kullanmanın pek anlamı yok bence. Android'i android yapan özgürlüğüdür, eğer ki bu özgürlük kısıtlanıyorsa iOS kullanmak çok daha mantıklı olur.

Her şeyi geçiyorum reklam engelleme olayı bile tek başına root yetkisi almak için yeterli bir sebep.
100 de 100 katılıyorum...Rootsuz bir Akıllı Telefon kullanmadım bugüne kadar....8=):D

Üst Alt