Yardım telefonun orjinalligini bozmadan kişiselleştirmek ?

emre00489

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Samsun j7 prime
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global sürüm
Telefon Modeli
mi 9
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhaba mi 9 global sürüm kullanıyorum.İki gün önce miu 12 geçtim.Telefonda kişiselleştirme olayını çok seviyorum.
orjinalligi bozmadan ne gibi değişiklikler yapabilirim ?

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
bl kilidi kaldırmak, root atmak cihazın orijinalliğini bozmaz ki (: custom rom kurarsanız kişiselleştirmenin kralını görürsünüz. kişiselleştirilme olarak tema yapabilirsiniz kaldı ki custom romda efsanevi mtz temalar kurulabilirken global romda kurulmuyor. mağazada ne varsa o. mağazadakiler de forumda paylaşılan mtzler kadar güzel ve özelleştirmeli değil

Oyla:

emre00489

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Samsun j7 prime
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bl kilidi kaldırmak, root atmak cihazın orijinalliğini bozmaz ki (: custom rom kurarsanız kişiselleştirmenin kralını görürsünüz. kişiselleştirilme olarak tema yapabilirsiniz kaldı ki custom romda efsanevi mtz temalar kurulabilirken global romda kurulmuyor. mağazada ne varsa o. mağazadakiler de forumda paylaşılan mtzler kadar güzel ve özelleştirmeli değil

hocam telefona zarar vermez dimi ? nasıl yapabilirim ?
bilgim sıfır..
forumda çok konu başlıgı var ama karışık geliyor..
yardımcı olursanız sevinirim :)
Teşşekürler..

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
hocam telefona zarar vermez dimi ? nasıl yapabilirim ?
bilgim sıfır..
forumda çok konu başlıgı var ama karışık geliyor..
yardımcı olursanız sevinirim :)
Teşşekürler..
hocam ben de hiçbir şey bilmiyordum. bl kilidi nedir, ne işe yarar nasıl açılır...
en ufak fikrim yoktu forumda gördüm bu neymiş deyip inceledim bayağı kurcaladım. Ağustos 2019da gaza gelip bl kilidini açmaya çalıştım çoğu kişiye süre verir benimkini süresiz açtı. twrp kurdum custom rom yükledim. forumdan öğrendim her şeyi. ana başlıklar var oraları dikkatlice okuyun kurcalayın. gerek telefonun ram kullanımı, gerek batarya performansı, hızı artıyor. global romdaki gerekeiz uygulamalar yok. tertemiz oluyor telefon. dilediğiniz her şeyi yapabilirsiniz devamında.

Oyla:
Üst Alt