Telefonun modem seti gitti mi5 128gb qcn dosyayı yardim

emraxi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi5 Pro
Konular
11
Arkadaşlar selamın aleyküm, telefonuma IMEI repairing yaparken eksik birşey yaptım galiba. Yedek almadan önce sildim sanırım \dev içinden modem set dosyalarını. Şimdi telefon LTE de ne arama nede aranma yapabiliyor. Eğer elle gidip *#*#4636#*#* yapıp telefonun tercih edilen şebeke ayarlarını değiştirsem LTE geliyor ama arama yaparken yada aranirken GSM e düşüyor. Telefonu kapatıp açınca yine bozuluyor. Bunun çözümü sağlam bir Qcn dosyasını geri dönüp aynı işlemleri baştan yapmak sanırım. Elinizse sağlam qcn yedeginiz varmı benimle paylasabileceginiz?

Saygılarımla

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
88 88 88 88 88 88 88 88 88
şeklinde arayın içinde imei yi.

Ekli dosyalar

• mi5_128.zip
    149,2 KB · Görüntüleme: 20
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
güzel paylaşım redmi 3s için qcn bulabildiniz mi hocam belirli bir tarihli arıyordunuz
O cihazın sorunu başka birşey çıktı hocam :)

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
O cihazın sorunu başka birşey çıktı hocam :)

hocam şu telefonu sıfırlayınca malum yolla kayıt edilmiş telefonların kayıtları düşüyor o konu ile ilgili bir gelişme varmı recovery fsg yi siliyor tamam onda sorun yok qcn ye hiç dokunulmamışsa sorun yok eger degişim yapıldıysa siliniyor bu konu ile ilgili bir gelişme varmı ?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hocam şu telefonu sıfırlayınca malum yolla kayıt edilmiş telefonların kayıtları düşüyor o konu ile ilgili bir gelişme varmı recovery fsg yi siliyor tamam onda sorun yok qcn ye hiç dokunulmamışsa sorun yok eger degişim yapıldıysa siliniyor bu konu ile ilgili bir gelişme varmı ?
Hocam birkaç yöntem var ama %100 çalışan birşey yok. Öyke ki 2-3 kere resetleyip teslim ederken bir daha resetleyeyim dediğim ve imei düşen cihazlar oldu.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Hocam birkaç yöntem var ama %100 çalışan birşey yok. Öyke ki 2-3 kere resetleyip teslim ederken bir daha resetleyeyim dediğim ve imei düşen cihazlar oldu.

verin şu bilgiyi rahatlayayım bizde deneyelim belki geliştiririz sizin zamanınız olmayabilir belki ugraşmaktan yoruldugunuz zamanlar oluyordur özelden de yazabilirsiniz :)

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
verin şu bilgiyi rahatlayayım bizde deneyelim belki geliştiririz sizin zamanınız olmayabilir belki ugraşmaktan yoruldugunuz zamanlar oluyordur özelden de yazabilirsiniz :)
Cihazın resetlediğimiz 3 partisyonu ve onları kontrol eden ana partisyonu bulunuyor. Bu partisyonları silip qcn yazdığımızda uçuyor, kısmi partisyon silme işlemi yapmak bunun önüne geçebiliyor. Buyurun yakalayın ucundan devam ettirin :)

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Cihazın resetlediğimiz 3 partisyonu ve onları kontrol eden ana partisyonu bulunuyor. Bu partisyonları silip qcn yazdığımızda uçuyor, kısmi partisyon işlemi yapmak bunun önüne geçebiliyor. Buyurun yakalayın ucundan devam ettirin :)
full partial mi yüklüyorsunuz neyse bu kadar ipucu yeterli biraz daha araştırmak gerekiyor yani :)

Oyla:

emraxi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi5 Pro
Konular
11
Zenex hocam ben mi bir yerde yanlış yapıyorum anlamadım gitti.
"The ESN of the phone does not match the ESN of this file containing RF calibration data" hatası alıyorum bir türlü yedeği dönemedim. driverlarda mı root ta mı rom damı yoksa benim windowsta mı bir sorun var çözemedim gitti 2 gündür.

Oyla:
Üst Alt