Çözüldü Telefonun komple imajı Alınabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Sakin yanlis anlamayin.Once forumu arastirdim bilgi teyidi ve bircok seyi hayatimda coklu cevaplari karsilastirarak yaparim.Bunu suna benzetin doktora gittik bi rahatsizligimi buldu.Ben 2. veya 3. farkli doktor a da gder oyle anlarim gercekden rahatsizlik dogru mu veya farkli bsey mi var dye sormamdaki amac buydu.Misal forumda bi konudada sysyem imaji secmeyin dyor.twrp de seceneklerde (Skorpi nin adim adim rom kurma konusu)twrp de seceneklerde bana mantiksiz geldi sonucda backup ise herseyi secmeliyiz.Vakit ayirdiginiz icin cok tesekkur ederim.

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Evet arkadaslar Pc deki Acronis True İmage gbi (bilenler bilir) Bunun android telefonda olani varmi.Misal herseyi kuruyoruz.Uygulamalar,ozellestirmeler ayarlar vs sonra komple imaj alma sansimiz varmi Kisaca Rom u icine kurdugumuz uygulamalar ve ayarlar ile komple zip olarak dyelim TWRP den vs..alma sansimiz var mi? Bilenlerden cevap bekliyorum
Sadece veri yedeklemeniz yeterli. Twrp backup içinden "restore" kısmını seçip flashlamanız yeterli. Uygulamalarınız ve ana ekran düzeniniz aynen geri yuklenecektir.

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Sakin yanlis anlamayin.Once forumu arastirdim bilgi teyidi ve bircok seyi hayatimda coklu cevaplari karsilastirarak yaparim.Bunu suna benzetin doktora gittik bi rahatsizligimi buldu.Ben 2. veya 3. farkli doktor a da gder oyle anlarim gercekden rahatsizlik dogru mu veya farkli bsey mi var dye sormamdaki amac buydu.Misal forumda bi konudada sysyem imaji secmeyin dyor.twrp de seceneklerde (Skorpi nin adim adim rom kurma konusu)twrp de seceneklerde bana mantiksiz geldi sonucda backup ise herseyi secmeliyiz.Vakit ayirdiginiz icin cok tesekkur ederim.
Full yedeğin amacı herhangi bir sorunla karşılaştığınızda cihazın acılamama durumu gibi senaryolarda kurtarma amaclıdır. Yeni rom kurduktan sonra uygulama ve verileriniz için sadece datayı yüklemeniz gerekir. Full yedeği yüklerseniz eski roma gecersiniz.

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Hocam biliyorum.Amacim sadece yedegi komple almak her ihtimale karsi dursun kenarda

byblt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi K20 Mi 9t
Meslek
grafiker
Konular
7
Sen yinede doktor doktor gezme bir doktora git o doktoru iyi dinle full yedek alman için bütün herşeyi al çünkü bi klasoru alırsın birisinde veri olur digerinde uygulamanın bir parçası olur hepsini almak lazım.

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Konu kapandi saniyordum.Aldigim bilgiler kafi.Szi baska sorulari olan konulara alalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt