Yardım Telefonun kendi forumuna giriş yapamıyorum kullanıcı bilgileri alınamadı hatası veriyor bu

Furkan Ersoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Arkadaşlar selamün aleyküm Redmi note 7 kullanicisiyim telefonun kendi forumuna bir türlü giriş yapamıyorum cihazı alalı 3 hafta falan oluyor herşey çok güzel ama bu sorunu çözemedim yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-21-22-09-54-893_com.miui.enbbs.jpg
    Screenshot_2019-11-21-22-09-54-893_com.miui.enbbs.jpg
    143,5 KB · Görüntüleme: 54

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Hocam bu paylaştığınız resim Mi Community sayfası, bizim sorduğumuz MIUI Forum uygulaması

Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forum ve Community birleştireli çok oldu artık Forum uygulamasının bir işlevi yok. Bunun yerine Community uygulamasını kullanacaksınız. Siz eğer eski Foruma girmeye çalışıyorsanız bu yüzden giremiyor olabilirsiniz. Şuan eski forum geçici olarak konuların bir süre daha okunabilir olması için açık tutuluyor.

Community de de zaten işinize yarayacak bir şey bulamazsınız, üyelerin hepsi acemi kullanıcı ve sadece soru sormak için giriyorlar, moderatör ve yöneticilerde alelade seçilmiş gibi hiç bir şeyden haberleri yok ve tecrübeleri sanki androidi bir kaç ay önce keşfetmiş gibiler.
Yardımcı olamasalarda, sorunları destek merkezine ilettiklerini söylüyorlar fakat takan olduğunu sanmıyorum. Onların ilettikleri bilgi üst makamlara gidene kadar, oda gidebilirse 20 kişiden geçiyordur. Onuda kim sallar orası muamma.

Adamlar sosyal hesaplarından bile kimseye doğru düzgün cevap vermiyorlar kaldı ki Community gibi sırf göstermelik bir platformu taksınlar ve dikkate alsınlar. Neyse gereksiz uzattım.

Oyla:

flame28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alev
Cihazım
Redmi S2
Konular
1
Forum ve Community birleştireli çok oldu artık Forum uygulamasının bir işlevi yok. Bunun yerine Community uygulamasını kullanacaksınız. Siz eğer eski Foruma girmeye çalışıyorsanız bu yüzden giremiyor olabilirsiniz. Şuan eski forum geçici olarak konuların bir süre daha okunabilir olması için açık tutuluyor.

Community de de zaten işinize yarayacak bir şey bulamazsınız, üyelerin hepsi acemi kullanıcı ve sadece soru sormak için giriyorlar, moderatör ve yöneticilerde alelade seçilmiş gibi hiç bir şeyden haberleri yok ve tecrübeleri sanki androidi bir kaç ay önce keşfetmiş gibiler.
Yardımcı olamasalarda, sorunları destek merkezine ilettiklerini söylüyorlar fakat takan olduğunu sanmıyorum. Onların ilettikleri bilgi üst makamlara gidene kadar, oda gidebilirse 20 kişiden geçiyordur. Onuda kim sallar orası muamma.

Adamlar sosyal hesaplarından bile kimseye doğru düzgün cevap vermiyorlar kaldı ki Community gibi sırf göstermelik bir platformu taksınlar ve dikkate alsınlar. Neyse gereksiz uzattım.
evet büyük olasılıkla iptal edildiğini düşünüyordum bende MIUI Forum uygulamasının çünkü gördüğüm gönderiler hep eskiydi uygulama içerisinde.. teşekkürler açıklama için

Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt