Twrp den efs yedeğini tekrar restore yapınelimde efs yedeği var bilgisayarda ama geri yükleyemiyorum. telefonda hat çalışmıyor. ne yapmalıyım?
Twrp yüklü değilse ilk önce telefonu fastboot mode al . Twrp yükle. Sonra efs yedeğini yükle.ne yaptıysam görmüyor. bari eski haline döndüreyim dedim. qualcom dan nv data corrupted atıyor şimdide.
Hocam tamam işte yedeği almışsınız. Twrp yi atın sonra da yedeği atın.islem tamamyeniden deniyorum hocam. twrp nedense efs yedeğimi görmüyor. efs yedek dosyamın içiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
orangefox kurdum efs dosyamı yolladım telefona yedeğimi nasıl açacağım peki hocam?Hocam tamam işte yedeği almışsınız. Twrp yi atın sonra da yedeği atın.islem tamam![]()
fox klasörüne attım aşağıdaki backups sekmesinde hala yok.Orada numara olan klasöru fox klasörünün içine atın . Back-Up tiklayin
edit: içerdeki dosyayı belirli bir sayı (200035 bilmem ne gibi) direk değiştirmek gerekiyormuş. şimdi gördü şuan mi ekranında bekliyorum.fox klasörüne attım aşağıdaki backups sekmesinde hala yok.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Restore ettiyseniz sıkıntı yok .fox klasörüne attım aşağıdaki backups sekmesinde hala yok.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
edit: içerdeki dosyayı belirli bir sayı (200035 bilmem ne gibi) direk değiştirmek gerekiyormuş. şimdi gördü şuan mi ekranında bekliyorum.