Çözüldü Telefonun hep yeniden başlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fknorl5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Lütfen yardım edin telefonum redmi note 7 sürekli acilip kapanıyor ne yapicağımı blmiyorum guc dugmesine 2 kere basinca fener yaniyor ya bende onu açtım normal sonra kapatirkeb yanlislikla uzun basmis olabilirim diye şüpheleniyorum ama boyle olmasi anormal video Aticam videoyuda yukledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boyle ful tekrarlaniyor telefonumunda sifirlanmasini istemiyorum acamiyorumda yardim edin lutfen

Ekli dosyalar

• VID_20200430_214041.mp4
    14,2 MB · Görüntüleme: 88

Fknorl5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Hocam, sürekli açıp kapanıyor ses açma tuşunu dışarıya doğru çekin. Basılı kalıyor gibi. Kendi kendine wipe menüsünden çıkmamalı cihaz
:( Tıklaması iyi yani onda sikinti yok basilida kalmıyor yani disarida basincada oyle gozukuyor fakat bazen redmi note 7 cikiyor daha uzun suruyor yani sacma borsey oldu :(

Peki ya hicbirsey yapamiyorsak wipe datayi nasil yapacagim

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
:( Tıklaması iyi yani onda sikinti yok basilida kalmıyor yani disarida basincada oyle gozukuyor fakat bazen redmi note 7 cikiyor daha uzun suruyor yani sacma borsey oldu :(

Hocam, cihaz açılırken ses açma tuşuna basın. Sonra format bölümü gelecek. O bölüm gelince bekleyin. Cihaz yinede baştan başlıyormu kendi kendine? Eğer başlıyorsa ses açma tuşunda sorun var yada daha ileriye gidersek farklı sorun var. Eğer o format bölümünde kalıyorsa ve yeniden başlamıyorsa cihazınız çökmüş. Mutlaka formatlamanız gerekir

Oyla:

Fknorl5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Yaptim kendi kendine birsey oldu tik tik basti skmdi acildi telefon

Ama guc dugmesine basmiyorum

Yok ben cildiricam galiba ayni anda google asistan fkb calismaya basladi birden fln guc dugmesinde sikibti var

Ve flasida acti bi ara yabi full de basili kalmiyor demekki iki kere bascej yapmiskide acildi

Suan yine ayni devam ediyor

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Ama guc dugmesine basmiyorum

Yok ben cildiricam galiba ayni anda google asistan fkb calismaya basladi birden fln guc dugmesinde sikibti var

Ekran kendi kendine mi basıyor ? Neyse dediğim gibi güç tuşunda sorun var. Eğer ekran da kendi kendine basıp Google asistan açıyorsa ekranınızda dokunmatik sapıtmasıda olabilir. Fakat sürekli baştan başlamasının sebebi güç tuşu

Oyla:

Fknorl5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Ekran kendi kendine mi basıyor ? Neyse dediğim gibi güç tuşunda sorun var. Eğer ekran da kendi kendine basıp Google asistan açıyorsa ekranınızda dokunmatik sapıtmasıda olabilir. Fakat sürekli baştan başlamasının sebebi güç tuşu
Evet benim guc tusuna basili tutunca ilk google asistan geliyor. Yani yine guc tusu ne yapabilirim :(

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bl kapalı,büyük ihtimal geliltirici seçenekleri ve usb hata ayıklama da kapalı.bu durumda cihazdan veri kurtarmanın imkanı yok ve yapılacak tek şey formatlamak.stock recovery den çıkmaması gerek cihazın.eğer çıkıyorsa tuş takılı kaldığı için olabilir.telefon döngüdeyken ses açma+güç tuşuna aynı anda 5-10 saniye basılı tutalım, cihaz titreyince güç tuşunu bırakalım ama ses açma tuşuna basılı tutmaya devam edelim. Recovery açılacak.ordan reboot systen diyelim. Eğer hala döngü devam ediyorsa bu sefer tekrar o recovery menüsüne girelim,wipe olanı seçip güç tuşuna basalım bi sefer,wioe menüsünde delete all user diye bi seçenek var,ses tuşuyla onu seçip güç tuşuyla okey diyelim,sonra uyarı dolu bi yazı çıkar ve klavye açılır. Oraya YES yazıp okeyleyelim ve cihaza format atalım, format işlemi bitince de reboot system deyip cihazı açalım

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Evet benim guc tusuna basili tutunca ilk google asistan geliyor. Yani yine guc tusu ne yapabilirim :(

O zaman tamam. Direk güç tuşu hocam. Sorun donanımsal çözümde donanımsal. Garantisi varsa garantiye yoksa güvenilir bir tamirciye göndermelisiniz. Benim önerebileceğim kişi Zenex hocam.

Oyla:

Fknorl5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Telefonunun guc düğmesine sert bas cek yaptim 10 12 kere sonra bir durdu acilmaya basladi ve acildi acildiktab sonra guc dugmesine bastim kapattik actim kaapttim actim suanlik bir sikinti yok

Cok sacma sekilde cozuldu :) cook tesekkur ederim kardesim cok sağol yardim ettiğin icin ben yine bir sikiti olursa buraya yazarım ;)

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Telefonunun guc düğmesine sert bas cek yaptim 10 12 kere sonra bir durdu acilmaya basladi ve acildi acildiktab sonra guc dugmesine bastim kapattik actim kaapttim actim suanlik bir sikinti yok

Hocam, deneyin bu şekilde. İnşallah toz kaçmıştır ve bu yüzden yapmıştır. Tekrarlarsa dediğim gibi çözüm donanımsal.

Oyla:

raven9334

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Evrim Mert
Cihazım
14T pro
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
7
Recovery moda girebiliyorsanız wipe yapın.
Recovery modunda da açılıp kapanmaya devam ediyorsa arkadaşların dediği gibi tuşlardan biri basılı kalmış veya su ile temas ettiyse şase yapıyor olabilir

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt