Yardım Telefonun birden kitlenip kendini reboot etmesi

cekgitbebegimuzaklara

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yok
Cihazım
yok
Konular
1
Arkadaş, bu konuya gelenler mi anormal ben mi derdimi anlatamıyorum ben anlamadım. Yahu cihaz açılıyor açılıyor, açıkken mesela forumda mesaj yazıyorum kitlenip yeniden açılıyor. Ayrıca cihaza IMEI felan da atılmadı.
Bende de aynı sorun var hocam. Benimki IMEI atılmış cihaz. Fastboottan romu kurdum dün hyperos2 yi. Telefon açılıyor imeiler yerinde modem dosyası da kurdum sorun yok. Ancak söylediğin gibi telefon açık kaldiktan bir süre sonra kendi kendine yeniden baslatiyor. Çözümü bulursan bana da söyler misin. Hyperos1 e geri dönmek zorunda kaldım. Çözüm olursa hyperos 2 yapcam yine

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Bende de aynı sorun var hocam. Benimki IMEI atılmış cihaz. Fastboottan romu kurdum dün hyperos2 yi. Telefon açılıyor imeiler yerinde modem dosyası da kurdum sorun yok. Ancak söylediğin gibi telefon açık kaldiktan bir süre sonra kendi kendine yeniden baslatiyor. Çözümü bulursan bana da söyler misin. Hyperos1 e geri dönmek zorunda kaldım. Çözüm olursa hyperos 2 yapcam yine
Hocam çözümü buldum. Yüksek sürümlü telefona düşük sürümlü modemi attığımız için uyumsuzluk yapıyormuş. Şuan HyperOS 2 gelip de modemini alabileceğimiz rom yok, TWRP var ise china recovery geldi yükleyebilirsiniz modem ama yok ise ya Xiaomi.eu rom yükleyeceksiniz ya da 10 şubattan sonra India veya china rom gelmesini bekleyeceksiniz. Sürüm düşürmeye de izin vermiyor ben denedim hata verdi bu cihazı kullanmak güvenlik riskleri yaratabilir yazılım uyumsuzluğu felan dedi açılmadı.

Üst Alt