Sohbet Telefonumuz Eskiyor mu?

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Bir telefon çıkar piyasaya...
Emsalsız..
Eksiksiz...
Donanımı harika, kamerası harika..
Fiyatı tam cebinize göre...
Hemen gider alırsınız iştahınız kabara kabara..

3 ay geçer..
6 ay geçer..
Ve 1 yılın sonunda artık telefonunuzun üstüne yeni modeller artmış, kamera mekanizması değişmiş,çentikler gitmiş,parmak izi ekrana geçmiş :D
Ve sizin için en önemlisi de her gün çeşit çeşit denk geldiğiniz custom romlarınızın çeşidi azalmış,güncelleme sürelerinin arasına dağlar kadar zamanlar girmiştir..

Acaba telefon değiştirme zamanınız mı gelmiştir yoksa bir teknoloji delisi misinizdir? Yoksa sadece bir teknoloji hastası mı?

Mİ8 im için günden güne romlar azalıyor, sanki çentik gözümde büyüyor,hani bunun popup kamerası demek geliyor içimdenr :D :D :

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizi kandırıyorlar mı o zaman? değmez mi diyorsunuz?

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Xiaomi adına konuşmak gerekirse böyle devam ederse bir yerde patlak verecek ve bu patlak çok büyük bir patlak olacak bunu buraya yazdım adamlar fırından ekmek çıkarır gibi telefon üretiyorlar bu işin sonu hiç iç açıcı değil hani giriş orta üst düzey sıralaması vardır ya xiaomi de o yok :(

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Yazılım konusunda diğer büyük rakiplerine göre bir tık geride kalıyor birde çok fazla model çıkarıyor 1 sene içinde hem model gelmeden tanıtım hem de üstüne önceki seneden kalan telefonlar. Şunu farkettim cihazlar hep eski sürümler ile çıkıyor bakıyorum cihaz android 9 var iken 8.1 ile çıkıyor ve bir tane sürüm alıyor tamam bitti.

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Her sene telefon değiştirsek. Üstüne 1.000 lira eklesek. 10 yılda 10.000, yapar. Telefonumuzu güncellemezsek(normal bir şekilde kullanır, donanımsal olara ve yazılımsal olarak zorlamazsak) bir ömür boyu götürür zaten.

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her sene telefon değiştirsek. Üstüne 1.000 lira eklesek. 10 yılda 10.000, yapar. Telefonumuzu güncellemezsek(normal bir şekilde kullanır, donanımsal olara ve yazılımsal olarak zorlamazsak) bir ömür boyu götürür zaten.
Bir ömür götüren tabirini ilk kez duyuyorum ki bu sadece telefon içinde değil.. Elektronik hiçbir alet ömürlük değildir...

Burakalpsen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
11
Bir telefon çıkar piyasaya...
Emsalsız..
Eksiksiz...
Donanımı harika, kamerası harika..
Fiyatı tam cebinize göre...
Hemen gider alırsınız iştahınız kabara kabara..

3 ay geçer..
6 ay geçer..
Ve 1 yılın sonunda artık telefonunuzun üstüne yeni modeller artmış, kamera mekanizması değişmiş,çentikler gitmiş,parmak izi ekrana geçmiş :D
Ve sizin için en önemlisi de her gün çeşit çeşit denk geldiğiniz custom romlarınızın çeşidi azalmış,güncelleme sürelerinin arasına dağlar kadar zamanlar girmiştir..

Acaba telefon değiştirme zamanınız mı gelmiştir yoksa bir teknoloji delisi misinizdir? Yoksa sadece bir teknoloji hastası mı?

Mİ8 im için günden güne romlar azalıyor, sanki çentik gözümde büyüyor,hani bunun popup kamerası demek geliyor içimdenr :D :D :
Böyle şeyleri takmamak lazım her makyajda da araba değiştirelim o zaman :) Mi6 kullanıyorum ben EU rom ile bide Gcamım da var rahat 2 yıl daha gider derken mi8 i beğenmemek biraz maymun iştahlılık bence :D Emin olun ne performans nede kamera olarak gözle görülür hiçbir eksiğiniz yok. Bir gün güncelleme desteği custom dahil tamamen kesilir, üstüne de birkaç ay geçer ancak o zaman o cihaz bitme dönemine girer. Onun da rahat 3 yılı var.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Üreticinin isteği doğrultusunda her şey yolunda gidiyor... Telefonu alındığı gün bütün güncellemeleri kapatırsak bizim istediğimiz gibi gider.

Adamlar ucuz telefon üretip satıyor ve en küçük problemde telefonu çöpe atmak onlara koymuyor ama bizde durum öyle değil maalesef.

Üst Alt