Yardım Telefonumun Şarjı Bitti Sonra Şarja Taksamda Tepki Vermiyor!

tolunay22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolunay
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle merhaba, Telefonumun bügün şarjı bitti ve şarja taktım. Fakat açılmadı bekledim ışık filanda gelmedi. Uzun süre taktım hiç bir tepki vermiyor. Öğrenci olduğumdanda yeni bir telefon alma şansım yok lütfen yardım edermisiniz. Birçok şey denedim ses açma + power tuşuna bastım tepki vermedi. ses kısma + power tuşuna bastım aynı şekilde ses açma + ses kısma + power tuşuna bastım hiçbir tepki yok. Birkez daha olmuştu ama şarj ettikten sonra power tuşuna sürekli basarak açmıştım. Şimdi ne denediysem olmadı. Pc de resimdeki gibi gözüküyor. Bozmamak içinde yazılım filanda atmadım. Yardımcı olursanız sevirinirim. Açıldığında titreşim veriyor ekran arızalı desek o titreşimide vermedi. Yani kısaca açılmıyor. Bazılarında bildirim ışığı yanıyormuş oda yok bende. Hiç birşeyi yoktu bu arada gayet güzel kullanıyordum. Ben şarj kısmından şüpheleniyorum ya da bataryadan yardım ederseniz çok sevinirim. Maddi açıdan sıkıntıdayım üstüne buda gelince moral bozdu şimdiden teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

• 1123123.PNG
    1123123.PNG
    6 KB · Görüntüleme: 23

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
46
Pc den yazılım atılacak ,bootloderin açıksa bir nebze sen de kurtarabilirin açık değilse yetkili hesabı olan birinden ücretli attıracaksın.

M2007J17C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

tolunay22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolunay
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc den yazılım atılacak ,bootloderin açıksa bir nebze sen de kurtarabilirin açık değilse yetkili hesabı olan birinden ücretli attıracaksın.

Cevabınız için teşekkür ederim bootloader açık ya da kapalı olduğunu bilmiyorum ama nasıl yaptırabilrim. İnternet üstünden yapan var mı ?
Yoksa telefoncuya mı gitmeliyim ?

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
46
Cevabınız için teşekkür ederim bootloader açık ya da kapalı olduğunu bilmiyorum ama nasıl yaptırabilrim. İnternet üstünden yapan var mı ?
Yoksa telefoncuya mı gitmeliyim ?
Burada arkadaşlar var yardımcı olurlar,konuyu gördüklerinde..
Bootloder açık olduğunu cihaz açılırken ön kameranın oralarda açık kilit işareti çıkar.@kadıoğlu

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
yanlış bilmiyorsam edl moda girmiş
ücretli desteklerden yardim alabilirsiniz aksi taktirde bl acik degilse işiniz zor

Oyla:
Üst Alt