Soru Telefonumun Garantisi Nedir?

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Yahu hocam o teknik servise gönderme aşaması ile ilgili. Ben internet üzerinden sorgulatmaktan bahsediyorum.
İnternet üzerinden sorgulama yapmak pek mümkün değil diye duymuştum, arayıp soruyorsunuz, doğal olarak imei numarası onların elinde olduğu için riski almak size kalmış.. Stoya hocam size ekran görüntüsü atmıştı orda yazıyor zaten, dikkatli okuyun.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
İnternet üzerinden sorgulama yapmak pek mümkün değil diye duymuştum, arayıp soruyorsunuz, doğal olarak imei numarası onların elinde olduğu için riski almak size kalmış.. Stoya hocam size ekran görüntüsü atmıştı orda yazıyor zaten, dikkatli okuyun.

Bu kadar yazacağına bakıver /söyleyiver diyor :)

Konunun İLK mesajında cevap yazıldı ama anlamamakta ısrar ettiği için konu 2 sayfaya kadar çıktı,bakalım kaç sayfa sonra duracak soru sorma işi....

Son düzenleme:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Günde ortalama 3-4 konu açıyorsunuz. Akşama kadar bekleyip tüm sorularınızı tek konuda sorarsaniz daha iyi olacaktır. Hem konu kirliliği de olmaz bu sayede

meantony

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
15
Günde ortalama 3-4 konu açıyorsunuz. Akşama kadar bekleyip tüm sorularınızı tek konuda sorarsaniz daha iyi olacaktır. Hem konu kirliliği de olmaz bu sayede
Hocam tek konuda sormam epey zaman alır ve tek konuda sorunca hepsini cevaplamıyorlar sadece 1 tanesi cevaplanıyor. Ve siz konulara tıklandıkça sağda solda çıkan reklamlardan para kazanamıyor musunuz? Neden bu kadar dert ediyorsunuz ki konu sayılarını?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Alsam peki eşleştirirken bir sıkıntı çıkarmı?
Hocam tek konuda sormam epey zaman alır ve tek konuda sorunca hepsini cevaplamıyorlar sadece 1 tanesi cevaplanıyor. Ve siz konulara tıklandıkça sağda solda çıkan reklamlardan para kazanamıyor musunuz? Neden bu kadar dert ediyorsunuz ki konu sayılarını?
Buradaki bütün insanlar başka insanlarin sorunu yaşamış yada bilgisi varsa yardım etmek için var olay buradaki para değil yardımcı olmak lütfen saçma saçma konuşmayın ve tek konu üzerinden bütün sorularınızi sorun teşekkürler

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0

Aynı konudan defalarca konu açmanız sizin gibi gerçekten yardıma ihtiyacı olan kişilerin konularının geri plana kaymasına neden oluyor, sizin bir önceliğiniz olmadığı gibi diğer kullanıcılarda ve buna bende dahil olmak sizden farksız değilim, değiliz. Herkes tek bir konuda istediği tüm cevabı alacak, almalı diye bir kaide de yok konuya kullanıcı girer bilgisi dahilinde sorduğunuz bir soruyu cevaplar eğer kişi diğer soruların cevaplarını bilmiyorsa mantıken sadece bildiği konunun cevabını verir. Reklamların siteye geliri olduğu doğru ama tıklamak zorunda değilsiniz kapatmanız için gerekli butonlar var ve tıkladığınızda da site bir anda para kazanmıyor. Bu para kazanma süreci ise oldukça yoğun bir süreç varsayalım ki burası sizin tıklamalarınız ile para kazanıyor diye forumun gerektirdiği kuralların dışına çıkmak zorundamısınız tek bir konu neye yetmiyor herkes gibi cevaplanmasını bekleyin işte sizin ne gibi bir ayrıcalığınız var ? siz şuan diğer üyelerinde hakkına girmiş oluyorsunuz sizin açtığınız tekrar konular yüzünden diğer arkadaşların bilgisinden faydalanması gereken kişilerinde önüne geçiyorsunuz. Hastahanede bizim işimiz acil diye sıra beklerken birisi bizim işimiz sizden daha acil diyerek sizin sıranızın önüne geçse bunu kabul eder ve normal karşılarmısınız herkesin işi acil ve önemli beklemeyi ve sabretmeyi öğrenmek zorundayız. İyi forumlar..

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Para sizin olsun siz yeter ki tek konu da açın. Bu forumun kurucuları o kadar paragöz değil

Üst Alt